Egyéb kategória

“Sajnos ez a munka nem elég arra, hogy eltartsam a családomat” – Nagy Melanie nehéz helyzetbe került egyedülálló anyaként

Nagy Melanie-nak miután volt férje, G.w.M elhagyta a családot Kulcsár Edináért, egyedül kell helytállnia.

vous - 2022.03.16.
“Sajnos ez a munka nem elég arra, hogy eltartsam a családomat” – Nagy Melanie nehéz helyzetbe került egyedülálló anyaként

Bár Melanie a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen diplomázott, feladta karrierjét, hogy családot alapítson szerelmével. Miután kiderült, hogy a rapper szíve már másért dobog, Melanie az egyedülálló anyák csapatában találta magát. Míg eddig háztartásbeliként tevékenykedett, most dolgoznia kell, emellett a gyerekek nevelését és a háztartás vezetését is ezzel együtt kell megoldania.

Januárban egyik napról a másikra kellett munkát találnom, hogy eltarthassam a gyermekeimet, és biztosíthassak számukra mindent. Korábban, mikor úgy döntöttünk, hogy vállalunk még egy gyermeket azt terveztem, ameddig csak lehet itthon maradok a kisfiammal, ám ez sajnos csak részben teljesülhetett

– mesélte Melanie a Blikknek.

G.w.M

Miután G.w.M elhagyta a családot, Melanie-nak egyedül kell helytállnia.
Forrás:
Instagram

Elárulta, hogy bár a közigazgatásban is tudna munkát vállalni, gyermekei miatt ezt most nem tudja megtenni, szeretne rájuk is elég időt szakítani. A válás után nagyon hamar munkát kellett találnia, így nem volt könnyű helyzetben, de a Rádió Dikh felkérését pozitív kihívásként élte meg.

Jelenleg heti két napot dolgozom, logisztikailag ez sem egyszerű, mivel éjjel a műsorvezetőtársammal, Szandival vágjuk az anyagokat, délelőtt pedig felkészülünk az interjúkra, vendégeket hívunk be, sok a teendő. Sajnos ez a munka nem elég arra, hogy eltartsam a családomat, ezért hamarosan másik állást is szereznem kell, de a rádiózást nem szeretném feladni.

Bár rengeteg felelősség hárul a rádiósra, próbál mindig 100%-ot nyújtani mind otthon, mind a munkahelyén. Többek között azt is elárulta, készen áll- e már egy újabb kapcsolatra.

Nem egyszerű lelkileg sem feldolgozni azt, ami velünk történt, de főként a gyermekeim miatt tartom magam. Fontos, hogy ők minél kevesebbet érzékeljenek a nehézségekből, és boldog, kiegyensúlyozott életük legyen – magyarázta a rádiós – Mindeközben magamra is igyekszem időt szánni, barátnőmmel amikor időnk engedi, elmegyünk vacsorázni. Fontos, hogy a nehezebb időszakokban is el tudjunk vonatkoztatni az aktuális helyzettől. Szerencsés vagyok, olyan emberek vesznek körül akik őszintén törődnek velem és bármikor szívesen szakítanak rám időt. Arra egyelőre nem is gondolok, hogy mikor leszek nyitott egy újabb kapcsolatra, Ez nem prioritás az életemben.

 – magyarázta Melanie.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.