Egyéb kategória

Kiborultak az orosz influenszerek: betiltják náluk az Instagramot

Zokogva és teljesen kiborulva reagáltak a lekapcsolás hírére.

vous - 2022.03.15.
Kiborultak az orosz influenszerek: betiltják náluk az Instagramot

Mivel a Meta úgy döntött, hogy nem bírálja felül az orosz katonák és vezetőség elleni felszólalásokat a felületein, ezért Oroszország úgy döntött, hogy letiltják náluk a Facebook, WhatsApp és az Instagram felületeit.

Ennek hatására rengeteg orosz influenszer omlott össze, hiszen az eddigi megélhetésük és munkájuk került veszélybe. Zokogva és teljesen kiborulva reagáltak a lekapcsolás hírére búcsú videóikban.

A 23,3 millió Instagram követővel rendelkező valóságshow-sztár Olga Buzova vasárnap például egy közel hétperces videót posztolt magáról, amelyben zokogva beszélt rajongóihoz oldala elvesztése miatt – írja a Blikk.

"Nem félek bevallani, hogy nem akarlak elveszíteni titeket. Nem tudom mit hoz a jövő. Nem tudom. Én itt megosztottam az életemet, a munkámat és a lelkemet. Mindezt nem munkaként fogtam fel, ez a lelkem egy része. Úgy érzem, mintha a szívem egy nagy részét, és az életemet vennék el tőlem… Most megyek és folytatom a sírást" – mesélte a videójában Buzova.

Objektum doboz

Azonban nem a reality sztár volt az egyetlen akit szörnyen megrázott az orosz kormány döntése, egy másik helyi tartalomgyártó például kijelentette, hogy a tiltás miatt a gyász első szakaszában van jelenlg.

Objektum doboz

"Azt gondoljátok, hogy nekem ez csak egy bevételi forrás? Számomra ez az egész élet. Ez a lélek. Ez az egyetlen dolog, amivel felébredek, elalszom. Öt kib*szott éve mást se csinálok" – mondta sírva az influenszer lány.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.