Intim

Megvan, hányszor szeretkeznek átlagosan a magyar párok

Egy felmérésből kiderült, hogy ideális esetben hányszor vannak együtt a magyar párok, sőt azt is megtudtuk, hogy a szinglik milyen gyakran bújnak ágyba átlagosan. De ez még nem minden, arról is lerántjuk a leplet, hogy ha külföldre utazunk, melyik országban szeretkezünk a legtöbbet! 

vous - 2022.03.11.
Megvan, hányszor szeretkeznek átlagosan a magyar párok

Egy  társkereső felméréséből jó pár érdekes dolog derült ki a magyarok intim szokásairól. Mutatjuk, milyen adatok láttak napvilágot!

Melyik a kedvenc szavunk rá?

A felmérés szerint a többség (52%) szeretkezésnek hívja a együttléteket, és ez annál inkább igaz, minél idősebbek vagyunk. Minél fiatalabbak vagyunk, annál több szót használunk rá (pl.: szeretkezés, kamatyolás, prütykölés). Érdekesség, hogy a „nevén” pedig csupán a válaszadók 7%-a nevezi a nevén. Az viszont megnyugtató, hogy a vulgáris szavak egyáltalán nem népszerűek, a válaszadók mindössze 3%-a használ ilyen kifejezéseket.

szex a valóságban

Ilyen az együttlét a valóságban – Mókás rajzokon az igazság

Azt már tudjuk, hogy kicsit sem olyan a való életben, mint a filmekben. Képzelődni persze lehet, elvárásokat lefektetni szintén. De hogy a hajunk ugyanúgy nézzen ki hancúrozás közben, mint előtte, felesleges álomkergetés. 

Ide kattintva megnézhetitek az illusztrációkat arról, milyen a valóságban!

Melyik országban hancúrozunk a legtöbbet, ha külföldre utazunk?

Azt eddig is tudtuk, hogy a legtöbben szeretünk utazni, de most már az is biztos, hogy szeretünk külföldön szeretkezni. A legnépszerűbb országok a következők voltak: Németország, Horvátország, Ausztria és Olaszország, de Hollandia és Spanyolország is benne van a top 10-ben. Íme a nagy térkép.

Forrás:
Csajok és Pasik

Milyen gyakriak az együttlétek?

A felmérés arra is kíváncsi volt, hogy mit gondolnak a társkeresők a szinglik és a párkapcsolatban élők intim életéről, átlagosan ki hányszor bújik ágyba partnerével. Az eredmény szerint egy szingli manapság havonta párszor vagy hetente él kalandos életet, legalábbis a válaszadók 42%-a erre voksolt. Ezzel szemben viszont olyanok is akadnak, akik úgy vélik, hogy hetente többször (13%) vagy egyáltalán nem (8%) gyűrik a lepedők az egyedülállók. A párkapcsolatban élők esetében ennél egyértelműbb a helyzet. A válaszadók közel háromnegyede (69%) szerint egy ideális párkapcsolatban hetente többször, 20%-uk szerint naponta szeretkeznek a párok.

Ajánlott cikkek