Egyéb kategória

Összejöttem valakivel, hogy utazgatni tudjak

Az aranyásókat sokan anyagias, testüket áruba bocsátó lányoknak tartják, akik pénzért bármeddig képesek elmenni. Régebben nekem is rossz véleményem volt róluk, ma azonban már értem, milyen előnyei vannak ennek az életvitelnek.

vous - 2023.03.25.
Összejöttem valakivel, hogy utazgatni tudjak

A párommal nincs kimondva, de mindketten tudjuk, hogy ő a szépségemet tartja a legértékesebbnek, én pedig a bankszámláját. Ezzel egyikünknek sincs problémája, hisz mindketten mindent megkapunk, amire szükségünk van.

Tarthatjátok ellenszenvesnek, de inkább csak őszinte akarok lenni. Az egyetlen dolog, ami a párválasztásnál fontos volt számomra, az a kiszemeltem vagyona volt, valamint hogy mennyire szeret utazni. Én kifejezetten olyan kapcsolatot kerestem, ami utazással, rendszeres nyaralással jár, amit sikerült is megtalálnom.

A kapcsolatomnak köszönhetően rengeteg országban, városban, tengerparton jártam, amiért nagyon hálás vagyok.

A párom ezeken az utakon legtöbbször dolgozik, a szabad óráit pedig ebéddel, vacsorával, vásárlással, sétával töltjük. Amikor dolgozik, általában egyedül járom körbe a környéket, vagy élvezem a hotel nyújtotta szolgáltatásokat.

Sosem voltam még olyan boldog, mint most, hogy megtaláltam a számomra tökéletes párkapcsolatot. Az utazás mellett több céges rendezvényen is megfordultam már, ahol büszkén gyűjtöm a párom munkatársainak bókjait. Imádok elegáns rendezvényeken részt venni, ahol gyakran találkozom hozzám hasonló életvitelt folytató lányokkal.

Ők tökéletesen meg tudják érteni a sugar életmód előnyeit, és sosem ítéljük el a másikat.

Természetesen ezekkel a barátnőimmel mindannyian tudjuk, milyen véleményt formál rólunk és az életmódunkkal szemben a társadalom, ám nem gondolom, hogy egy kapcsolat nem épülhet az anyagi javak élvezetére. Mindent megkapok, amit elvárok egy kapcsolatban. Más is erre vágyik, nem? Csak nekem kicsit más igényeim vannak, mint az átlag embernek.

Amikor gyerek voltam, nem gondoltam, hogy ilyen sok helyen járhatok majd, és ennyi élményben lehet részem felnőttként. A legtöbb lánnyal ellentétben nekem van munkám, amit tökéletesen össze tudtam egyeztetni az utazásokkal. Nem keresek annyit, hogy finanszírozni tudjam az életvitelem, emiatt a párom folyamatosan támogat anyagilag. A munka csupán önmagam szórakoztatására szolgál, inkább hobbiként, mint hivatásként gondolok rá.

Mindezek további szabadságot adnak, mert nem kell aggódnom, hogy mi történne, ha kirúgnának, emellett pedig nyugodtan otthagyhatnám a munkahelyem, ha nem érezném jól magam valamiért, hisz a párom mindent fizetne nekem, még akkor is, ha nem terveznék dolgozni.

Ha neki ez a felállás megfelel, miért utasítanám vissza?

Az életem nem lehetne boldogabb, és bárki, aki elítéli ezt az életmódot, még nem tapasztalta, mennyi előnnyel jár.

Petra történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek