Egyéb kategória

Férfiak szerint: Milyen az együttlét vékony nőkkel?

Most nem a kidolgozott, izmos fitness modellekre gondolunk, hanem azokra a vékony lányokra és nőkre, akiket a köznyelv piszkafának vagy deszkának gúnyol. Valóban nincs mit rajtuk fogni? Esetleg kevésbé jobb velük a hancúrozás, mert hiányzik róluk pár kiló? Meg nem olyan szenvedélyesek és buják, mint a telt nők?

vous - 2022.03.09.
Férfiak szerint: Milyen az együttlét vékony nőkkel?

A divatvilág térhódításával, a tévében és a közösségi oldalakon elterjedt trendek miatt egyre gyakrabban társítják a tökéletességet a vékonysággal. Azonban a való életben a teltebb hölgyek is ugyan úgy tudnak párt találni, mint a karcsúbbak. Sőt, a médiában diktált elvárásokkal egyező alkatú nők gyakran szembesülnek ellenségességgel. Ha tehetnek arról, hogy nincs rajtuk felesleg, ha keményen megdolgoztak érte, akkor is.

„Az igazi férfiak a telteket szeretik, mert csak a kutyák játszanak csontokkal.” 

Ez a mondat sok vékony nőnek lehet fájó, amikor teltebb társaik ezt hangoztatják a kommentszekciókban. Mintha őket sértegetni nem lenne ugyan olyan bunkó dolog, mintha ledagadtoznának valakit. Van, aki szerint a molettebb hölgyek ezzel igazolják magukat, mások szerint puszta irigység. 

A dolog végére akartam járni, hogy akkor titokban tényleg a buja idomú nőket keresik a férfiak, és csak a gonosz divatcégek akarják lenyomni a torkukon a nyiszlettebb falatokat? 

Beszélgettem pár a témára nyitott férfi ismerősömmel a dologról, hogy látják a helyzetet. Azt elég sokan leszögezték, hogy amikor valaki már kórosan elhízott/sovány, az már nekik aggasztó, de általában nem ilyen nőkkel futottak össze. Összeszedtem hát pár szösszenetet, miket is mondtak a hálószobai életükről néhány pohár bor vagy korsó sör mellett.

  • „Ha egy csaj bejön, akkor nem annyira a kilókat figyelem. Vegyes tapasztalataim vannak a vékonyabbakkal.  Akadt, aki tisztában volt vele, hogy mennyire gyönyörű a teste, ezért nagyon élvezte az együttlétet. Más azt hitte, elég annyi, hogy ő így néz ki, és nem tett hozzá semmit az élményhez. Na, ő tényleg olyan volt, mintha egy darab fa lenne, de ez a személyiségéből fakadt. Nagy átlagban viszont, talán picit elégedettebbek magukkal, jobban meg merik mutatni magukat, és nem kell sötétben csinálni, hogy takargassák a vélt hurkákat."
     
fekvő fehérneműs nő az ágyon

"Nekem nem kell, hogy két óriási cici lengedezzen az arcomba."
Forrás:
Pexels
  • „Szeretem, ha egy nőnek pici és formás cicije, meg feszes hátsója van. Amikor pont belefér a tenyerembe. Nekem nem kell, hogy két óriási mell lengedezzen az arcomba. Olyan jó látni, amikor valakinek karcsú a teste, kicsit olyan, mintha egy modellel gyűrném a lepedőt. Főleg, ha az arca is szép.”

 „Nagyobbnak és erősebbnek tűnök mellettük. Minden szempontból. Nem mintha kicsi lenne a farkam, de optikailag jobban mutat bennük.  Plusz, könnyebb is dobálni őket magadon. Ha pedig olyan a helyzet, hogy tartanod kell őket az akciózás közben, akkor sokkal egyszerűbb velük egy ilyen mutatvány.”

  • „Beismerem, hogy előbb megyek oda egy vékony lányhoz, mint egy husisabbhoz. Nemcsak azért, mert a haveroknak is jobb egy ilyen csajt bemutatni, hanem tényleg ők jönnek be.  Nem azért, mert megszólnánk egymást miatta, tudomásul vesszük, hogy kinek mi a típusa.”
     
  •  „Ne csak vékony, de alacsonyak is legyenek! Imádom a pici csajokat. Egyrészt nagyon cukik, amikor meglátod őket, már megölelgetnéd és megpuszilgatnád őket. Na, ez az ágyban csak még jobban előjön…”
     
fekvő fürdőruhás lány

Ki tud ellenállni egy gyönyörű lapos hasnak és formás lábnak?
Forrás:
Unplash
  • „Aki azt mondja, hogy vékony lányokkal olyan a huncutkodás hátulról, mintha egy fiút pakolnál… Akkor ezek még nem láttak szép derekú nőt. Meg ki tud ellenállni egy gyönyörű lapos hasnak és formás lábnak, ha megfordítod őket?”
  • „Ez lehet, furán fog most hangzani, de úgy érzem, mintha fiatalabbak lennének. De ne értsd félre, a felnőtt nőket szeretem, csak a kis cicitől még olyan zsengének hatnak. Nem hiszem, hogy ez olyan beteg dolog lenne, sokan a fiatalabb nőkre buknak."

"Nagy kufferbe jó pakolni, csak ciki vele utazni." Vagy mégsem?

A végére hagytam egy utolsó meglátást, amikor arra kérdeztem rá, hogy mi a helyzet a nagy kuffer, kiskuffer helyzettel. Akkor most mégiscsak jó kicsibe is pakolni? Vagy csak jobban mutat nyilvánosan?

  • „Ez baromság. Mármint, jó, van alapja, hogy látványra több, meg lehet valakinek az a vonzó, ha van minek rengeni. De, hogy ezt ne merné felvállalni? Erősen kétlem, hogy valaki csak azért lenne vékony lánnyal, mert az a társadalmi elvárás. Ez megint ilyen vigasztalás szagú, vagy gonoszkodó mondás. Viszont, ha maradunk a kuffer hasonlatnál, tökre nem ettől függ, hogy mennyi a tárolóhelyisége. Attól, hogy ki milyen vékony, ettől nem lesz szűkebb vagy tágabb. Vagy kevésbé kívánatos, vagy dögösebb. Hogy kivel milyen az ágyban, az a természetén múlik. Meg, hogy te mit hozol ki a nőből.”
Ajánlott cikkek