Egyéb kategória

Randizás egyszeregy: 7 apró részlet, amellyel elbűvölheted partneredet

Persze, már régóta tudjuk: a külső nem minden. Mégis, ha az ember randizni megy, természetéből fakadóan szeretne minél jobban kinézni, szeretné minél inkább elbűvölni a partnerét. Ez különösen igaz, ha egy vakrandiról, egy neten leszervezett találkozóról vagy bármilyen első randevúról van szó. És ezzel nincs is semmi baj! A probléma ott kezdődik, ha nem igazán tudod, hogy hogyan fogj neki a készülődésnek, hogy mi az, amit mindenképpen el kell kerülnöd, vagy hogy milyen apró részletekkel tudod igazán lenyűgözni a másikat. Most ebben segítünk neked!

vous - 2022.02.02.
Randizás egyszeregy: 7 apró részlet, amellyel elbűvölheted partneredet

Hogyan készülj fel?

Ha szeretnél jó benyomást tenni a másikra, akkor a készülődéstől nem szabad sajnálnod az időt – már csak azért sem, mert ha az egész ideges kapkodásba torkollik, máris kevésbé leszel szalonképes a találkozón. Frusztráltan és késésben pedig nem igazán tudod az elbűvölőbb énedet adni, nemde?

A folyamat természetesen a tisztálkodással kezdődik, legyél üde, ápolt – és persze felkészült mindenre! Figyeld meg, ha frissen mosott a hajad és sima a lábad, máris magabiztosabban vágsz neki a randidnak. Ezután jöhet egy kis smink – épp csak annyi, amennyiben jól érzed magad! A ruha- és cipőválasztásnál is azt tartsd szem előtt, hogy miben érzed jól magad. Lehet, hogy nem a legdivatosabb vagy legkihívóbb darab lesz a nyerő, de ha laza és magabiztos vagy benne, úgyis tarolni fogsz vele!

7 apró részlet, amellyel elbűvölheted partneredet

Azt már nagy vonalakban átvettük, hogy melyek a randevúra készülés legalapvetőbb lépései. Most pedig áttérünk azokra az okos kis apróságokra, amelyekkel elvarázsolhatod a másik felet.

1. Csábító illat

Itt nemcsak arra gondolunk, hogy kellemes illatú tusfürdőt válassz, sokkal inkább a tökéletes parfümre! Ha randira indulsz, válassz valamilyen édeskésebb, lágyabb illatot, amiben van egy kis csavar, mondjuk egy könnyű, füstös beütés – ezzel biztosan felkelted majd a figyelmét. 

2. Laza loknik

Azt már fentebb tanácsoltuk, hogy tiszta, rendezett hajjal érkezz. Arra viszont nem tértünk ki, hogy milyen frizurát érdemes készítened. Ezzel kapcsolatban a legjobb, ha laza maradsz, például kiengedett, lazán hullámos tincsekkel! Egy szoros konty nagyon elegáns lehet egy munkahelyi vacsorán, de egy randin nem éppen az a célod, hogy a másikat meggyőzd a szakmai profizmusodról, nemde?

3. A tökéletes mosoly

Meglepődnél, ha azt mondanánk, a legtöbb férfi a nők mosolyát nézi meg először? Pedig tényleg így van! Ezért gondoskodnod kell arról, hogy kellemes látvány fogadja őket. Ehhez persze az otthoni szájápolás a minimum, de ha régen voltál fogorvosnál, akkor itt az ideje egy gyors és profi tisztításnak is, amelynek a fogkőeltávolítás is a része. Így igazán magabiztosan villanthatod majd meg a mosolyod, a fogkőeltávolításért ráadásul hosszú távon is hálás leszel magadnak (és az orvosodnak)! Ha jól érzed magad egy feltűnő színű rúzsban, azzal tovább fokozhatod a hatást.

4. Vezesd a tekintetét!

Azt mondják, a nők orruknál fogva vezetik a férfiakat. Ez persze egyáltalán nem igaz, de néha azért egy kis cselhez folyamodhatunk. Ilyen például az, hogy különböző kiegészítőkkel odairányítjuk a partnerünk figyelmét, ahová szeretnénk. Ha például a – visszafogottan megmutatott! – dekoltázsodra vezetnéd a szemeit, válassz egy hosszú nyakláncot! Ha pedig a napokban manikűröztettél, egy okosan megválasztott karkötő segítségével mutasd meg neki az ápolt kezeidet!

5. Rebegtesd azokat a pillákat!

A legtöbb férfi a természetesség híve, így felejts el a feltűnő műkörmöket, a póthajat és a túl sok, túl vastag műszempillákat! Azt viszont nem mondjuk, hogy nem is emelheted ki finoman a tekinteted egy-egy jól elhelyezett szálas műszempillával. A különálló szálak közül is rövidebbeket válassz, és egy pillaragasztó segítségével a szemed külső sarkába helyezz 2-3 szálat. Ezzel igazán csábos összhatást érhetsz el, és még csak észre sem fogja venni, hogy nem a saját pilláidat rebegteted!

6. Pántok – okosan elhelyezve

A férfiak egész egyszerűen odáig vannak a fehérneműkért. Éppen ezért finoman megmutathatsz nekik egy kis ízelítőt – de tényleg csak egészen visszafogottan! Itt arra gondolunk, hogy kifejezetten csábító tud lenni, ha a válladon, a topod pántja mellett megvillan a melltartódé is. Hasonló hatást érhetsz el azzal is, ha például a fehér inged alá egy fekete melltartót veszel fel. Megőrül majd érted!

7. Te menj el a randira!

Mi az, ami a legvonzóbb tud lenni egy nőben? Az, ha önmagát adja! Mindegy, hogy a frizurádról, a ruhádról vagy arról van szó, hogy mit mondasz neki, a lényeg az önazonosság. A másik fél ugyanis jó eséllyel kiszúrja majd, ha valaki másnak próbálsz látszani – ha az első estén nem is, hosszú távon biztosan. Éppen ezért ne gondold túl, ne erőltess magadra semmit, vedd lazán és érezd jól magad – hiszen ezért fogadtad el a meghívást, nemde?

A külső megfog…

… a belső megtart! Azaz: ne csak a külsőségekre fektesd a hangsúlyt, már a legelső találkozón se. Legyél érdeklődő, kedves, közlékeny, hogy legyen kedve veled máskor is hosszú órákon át beszélgetni! Mert ha a megfogadod a fenti tippeket, akkor biztosan szívesen nézeget majd egész este… de ha mást nem tud veled csinálni, nem biztos, hogy lesz második találkozó!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.