Lélek

Sminkkel vagy smink nélkül? – Teszteltük, melyik tetszik jobban a pasiknak

Mindenkinek van olyan ismerőse, aki még akkor is kisminkeli magát, ha csak a mosdóba megy ki. Az ő szöges ellentéte is megtalálható a barátlistánkon: a lány, aki az Oscar-gálára sem festené ki magát. Ha ezek nem ti vagytok, azt is tudjátok, mi erről a barátnők véleménye. De melyikük áll közelebb a pasik ízléséhez? Ezt próbáltam kideríteni.

vous - 2022.03.01.
Sminkkel vagy smink nélkül? – Teszteltük, melyik tetszik jobban a pasiknak

Mielőtt nekivágunk, bevallok nektek valamit: mikor kiskoromban néztem a Teleshopot, mindig arról álmodoztam, hogy egyszer nekem is lesz egy csinos segítőm, mint annak a Horst Fuchs nevű német, fülbevalós fazonnak.

Ez az álom most valóra vált, ugyanis nem egyedül jártam végére a dolognak két kép segítségével. Virág készített két szelfit: az egyiken smink nélkül, összefogott hajjal, sokat takaró felsőben, a másikon ennek reciprokában látható. Mindkettőn csinos. Nagyon. Nála talán már csak az a szebb, ahogyan kinyomtattam a fotókat, és kivittem őket a Deákra. Ezúton is köszönöm a segítséget, Virág!

Volt, akinek elakadt a szava Virágtól

Az időjárásra ezúttal nem lehetett panasz, ennek megfelelően nagy volt a nyüzsgés a téren és környékén. A legelső srác, akit leszólítottam, rögtön vállalta is az arcát válaszához, ez elég meglepő. Betudom a közelgő tavasznak.

Krisztián nehezen jutott szóhoz, mikor meglátta Virág fotóit, nehezen döntött. Miután többször elmondta, milyen szép a lány, letette a voksát. A sminkes verziót választotta, de hozzátette, csak egy hajszájjal nyert ez a kép. Szerinte van benne valami plusz. 1:0 a smink javára!

Volt, akiktől az én szavam akadt el

Forrás:
Czerman Dani

Mikor megérkeztem a Deákra, két srác a Starbucks előtt állt focilabdával. Pontosabban csatázott a téren bandázó részeges arcokkal, akik mindenáron trükköket akartak nekik mutatni. Mindenki őket figyelte, aztán belátták, hogy itt ők ma nem fognak focizni, továbbálltak. Az óriáskerék melletti játszótéren találkoztam újra velük, és mindenképp meg akartam nektek mutatni, amit a labdával műveltek. Ezért is imádom Budapestet, mert sosem tudhatjátok, mibe fogtok belebotlani.

A smink őket is leszerelte

Forrás:
Czerman Dani

Hiába a sok csel, Virág sminkes fotója őket is leszerelte. Máté egy percig sem gondolkozott, azonnal mutatta, szerinte melyik a jobb kép: „Egyértelmű. Smink.”

Forrás:
Czerman Dani

Tomi sokkal többet gondolkozott, mint a barátja. Továbbmegyek, ő agyalt legtöbbet a nap összes pasija közül. Elkérte a képeket, hosszú ideig nézegette, közben hangosan mondta ki a gondolatait:

Forrás:
Czerman Dani

Igen, nálam ez már necces. Szeretem a természetességet, de ez a smink nagyon jó. Vonzza a tekintetet, mégsem érzem soknak. A sminkeset választom.

Miért nem választotta senki a természetest?

A megkérdezettek közül senki sem választotta azt a fotót, melyen Virág smink nélkül, összefogott hajjal, dekoltázs nélkül látható. Ez nem feltétlenül a sminken úszott el. A hajnak és a csinos ruhának ugyanakkora szerepe volt a dologban.

A HAJ-SMINK-RUHA hármasból kettőt mindig letakarhattok, a harmadik egyedül is fel fogja hívni a pasik figyelmét. Ha nem is jön be, az biztosan elvarázsolja őket, hogy az eddigi idő egyharmada alatt elkészültök. Ahogy Virág példája is mutatja: ha tudjátok, hogyan változtassatok, a szépből még szebbet csinálhattok.

A végére egyik kedvenc észrevételemet hagytam:

Lenyűgöző, hogy mindkét képen ugyanolyan arcot vág.

És tényleg… ☺

Ajánlott cikkek