Lélek

Mit szólnak a pasik, ha kilátszik a bugyi? – utánajártunk!

Valljuk be, lányok, hogy néha mindannyian beleesünk abba a hibába – még ha nem is szándékosan –, hogy kikandikál a fehérneműnk a nadrágból. Viszont sokak esetében direkt együtt jár az öltözködéssel ez a „koncepció”. Például megvan a csaj a suliból, akinek folyton kint a tangája? És abba belegondoltunk már, hogy mit szól ehhez a másik nem? Biztos, hogy örömmel tölti el őket a látvány? Ennek jártam utána.
vous - 2016.03.31.
Mit szólnak a pasik, ha kilátszik a bugyi? – utánajártunk!

Senki ne vegye majd magára az elkövetkezőket, hiszen ti is tudjátok, hogy mi sem vagyunk egyformák és nem minden fiúnak jön be ugyanaz. Fontos az is, hogy a kutatásom, ami során arra kerestem a választ, hogy a pasiknak bejön-e a kivillanó fehérnemű, nem reprezentatív, csak megkérdeztem erről néhány srácot mind a fővárosból, mind vidékről.

Voltak, akik kicsit túlkomplikálták ezt az egyszerű kérdést, és voltak, akik letudták pár szóval. De mi nagyon örültünk minden válasznak, végre kicsit talán jobban belelátunk a fejükbe.

Egerből ezt a választ kaptam: „Nem tetszik. Az már árulkodó jel, hogy egy nem túl konszolidált hölgyről van szó és csak a figyelmet akarja felhívni magára. Persze ezt csak arra értem, ha szándékosan van kint.”

A Debreceni Egyetem egyik hallgatója szerint egyértelműen szexi, azonban az igénytelenséget is tükrözheti. Felhozta azt is, hogy ha alkohol befolyásoltsága alatt állnak a lányok, akkor könnyen megfeledkeznek magukról és ebben az esetben gyakrabban előfordul, hogy kilóg a fehérnemű. Viszont ha nem szórakozás közben történik ez, akkor sajnos már egy mínusz pontot szereznek nála a csajok. Szétszórtnak gondolja őket.

Forrás:
instagram.com/p/-6h93rGlTq/?taken-by=victoriassecret

Egy szintén Debrecenben tanuló srácban az ilyen szituáció azt a gondolatot kelti, hogy könnyűvérű nővel lehet dolga. „Akkor van egy olyan gondolatom, hogy egy körre oké, arra elvinném. De valójában nem ezek azok a lányok, akiket hosszú távon keresek, tehát valamilyen szinten egy ilyen csaj elássa magát nálam. Ha véletlenül sikerült így felöltöznie, vagy csak épp kicsusszant, akkor csak mosolygok egyet rajta.”

Két fővárosi férfi azt válaszolta, hogy rendkívül örülnek, ha ilyet látnak, elvégre férfiből vannak. Olyan személlyel is sikerült beszélnem, akire nincs hatással, ha ilyen esettel találkozik. Nagyjából hidegen hagyja az egész.

Nekem tetszik, de ne a barátnőm legyen az.

És ezzel a pozitív vélemények száma nagyjából kifújt a megkérdezettek által. A többiek rövidre zárták a kérdést. A Műszaki Egyetem hallgatójának egyértelműen nem vonzó. Vidéki barátja hasonló véleményen volt, azt is elmondta, hogy nem látja semmi értelmét annak, ha valaki direkt kiteszi az alsóneműt.

Szerintem nagyon hülyén néz ki. Tinilányoknál még elmegy feltűnési viszketegségből, de felnőttkorban ez már inkább kínos.

Tizenhárom emberből nyolc tartja cikinek, ha egy lány így van felöltözve. Egy ember semleges maradt a témában, a többieknek pedig tetszik a dolog. Gondolom, a dekoltázsról már más vélemények születtek volna, de az már más tészta.

Úgyhogy, lányok, mi ebből a tanulság? Érdemes reggelente csekkolni a hátsót a tükörben. Azok a srácok, akik kicsit is komolyan veszik a gyengébbik nemet, úgy gondolják, inkább csak nekik mutogassák a fehérneműt és ne nyilvánosan. Szóval aki eddig úgy gondolta közületek, hogy jó az, ha megmutatja az új divatos tangájának egy részletét, szerintem inkább ne tegye. És ha már bugyi, érdemes megnéznetek Emcsi listáját, melyben leírja, mely fehérneműktől óvakodjatok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!