Lélek

A tudomány is kimondta: a kopasz pasik a legvonzóbbak és legintelligensebbek

A pasitok aggódik, hogy egy idő után elkezd kopaszodni? Esetleg már kopaszodik, netán önszántából kopasz? Ha ezek közül valamelyik igaz a partneretekre, akkor van egy jó hírünk mindkettőtök számára! 

vous - 2022.02.25.
A tudomány is kimondta: a kopasz pasik a legvonzóbbak és legintelligensebbek

Egy kutatás szerint a kopasz pasik sokkal intellingensebbek, sikeresebbek és dominánsabbak, mint hajas társaik. Ez egyébként nem is olyan meglepő, gondoljatok csak, Dwayne „The Rock” Johnsonra, Jason Stathamre vagy Vin Dieselre. 

vin diesel

6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak! 

Kopasz. Nekem erről a szóról legelőször Kojak jut eszembe a nyalókájával. Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy mire asszociálok, mikor meglátom nyalókával a szájában. Na de most nem róla lesz szó, hanem a Jason Statham-féle, bugyilecsúszós kopaszságról. Merthogy ezek a srácok a legjobbak. PONT.

A cikk ITT folytatódik!

Az Albert E. Mannes vezette kutatást a Pennsylvaniai Egyetemen végezték, 59 nőnek mutattak fotókat férfiakról, az egyik képen volt hajuk, a másikon teljesen kopaszul vehették szemügyre őket a nők. A résztvevők többsége a kopasz férfiakat sokkal vonzóbbnak találta. Az eredményt azzal magyarázták, hogy a kopaszság egyértelműen férfias.

Egy másik kutatás pedig arra is rámutatott, hogy nemcsak dögösebbek a kopasz pasik, hanem intelligensebbek is, mint hajjal rendelkező társaik.

Ti mit gondoltak erről?

Ajánlott cikkek