Egyéb kategória

Így befolyásolja a nevetek a szerelmi életeteket

A szülők sokszor rengeteget vacillálnak azon, mi legyen a születendő gyermekük neve. Ez valóban fontos kérdés, hisz az utód egész életében ezt viseli majd, ráadásul ezzel jelentős előnyöket vagy épp hátrányokat vívhat ki magának. Például nemrég kiderült, a párválasztásában is döntő szerepet kaphat a név milyensége.

vous - 2022.02.23.
Így befolyásolja a nevetek a szerelmi életeteket

Őszintén bevallom, nagyot néztem, amikor megláttam a Bustle egyik cikkét. Az írás azt boncolgatja, milyen kapcsolat van valakinek a neve és a szerelmi élete közt. Én még sosem használtam a különféle társkeresőket, így nincs tapasztalatom ebben a témában, azonban ha ti a következő pontokban magatokra ismertek, és van valami ehhez kapcsolódó vicces sztoritok, azokat várom kommentben!

A külföldi név sokkal csábítóbb

Nem hinném, hogy minden lányra egyöntetűen igaz, hogy jobban vonzódik a külföldi pasikhoz, sőt… Azonban egy orvos szerint egy külföldi névre hamarabb kattintanak a társkereső személyek, ugyanis több kihívást éreznek a dologban, és a fantáziájuk is élénkebb egy ilyen név láttán.

Objektum doboz

A kevésbé elterjedt nevektől menekülünk

Ez a kategória kicsit hasonlít az előzőhöz, de koránt sem olyan pozitív a végeredmény itt, mint előbb. Hiába azonos nemzetiségű a másik fél, ha annak idején a szülei egy igen ritka vagy extravagáns nevet választottak neki, az felnőttként akár még nehézségeket is okozhat. A felmérés szerint ugyanis akire illik az imént említett 2 jelző valamelyike, azokat hamarabb bezárják a randioldalakon, hát még akkor, ha képet sem töltenek fel magukról

Objektum doboz

Hasonló hasonlót vonz

A képlet igen egyszerű. Állítólag sokkal hamarabb választ az ember olyan egyént az ellenkező nemből, akinek ugyanolyan betűvel kezdődik a neve, mint a sajátja. Tehát például egy Eszter hamarabb nyit egy Endre felé, egy Zsófi egy Zsolt felé. Nos, nekem még még sosem volt „a” betűs párom…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.