Egyéb kategória

Így befolyásolja a nevetek a szerelmi életeteket

A szülők sokszor rengeteget vacillálnak azon, mi legyen a születendő gyermekük neve. Ez valóban fontos kérdés, hisz az utód egész életében ezt viseli majd, ráadásul ezzel jelentős előnyöket vagy épp hátrányokat vívhat ki magának. Például nemrég kiderült, a párválasztásában is döntő szerepet kaphat a név milyensége.

vous - 2022.02.23.
Így befolyásolja a nevetek a szerelmi életeteket

Őszintén bevallom, nagyot néztem, amikor megláttam a Bustle egyik cikkét. Az írás azt boncolgatja, milyen kapcsolat van valakinek a neve és a szerelmi élete közt. Én még sosem használtam a különféle társkeresőket, így nincs tapasztalatom ebben a témában, azonban ha ti a következő pontokban magatokra ismertek, és van valami ehhez kapcsolódó vicces sztoritok, azokat várom kommentben!

A külföldi név sokkal csábítóbb

Nem hinném, hogy minden lányra egyöntetűen igaz, hogy jobban vonzódik a külföldi pasikhoz, sőt… Azonban egy orvos szerint egy külföldi névre hamarabb kattintanak a társkereső személyek, ugyanis több kihívást éreznek a dologban, és a fantáziájuk is élénkebb egy ilyen név láttán.

Objektum doboz

A kevésbé elterjedt nevektől menekülünk

Ez a kategória kicsit hasonlít az előzőhöz, de koránt sem olyan pozitív a végeredmény itt, mint előbb. Hiába azonos nemzetiségű a másik fél, ha annak idején a szülei egy igen ritka vagy extravagáns nevet választottak neki, az felnőttként akár még nehézségeket is okozhat. A felmérés szerint ugyanis akire illik az imént említett 2 jelző valamelyike, azokat hamarabb bezárják a randioldalakon, hát még akkor, ha képet sem töltenek fel magukról

Objektum doboz

Hasonló hasonlót vonz

A képlet igen egyszerű. Állítólag sokkal hamarabb választ az ember olyan egyént az ellenkező nemből, akinek ugyanolyan betűvel kezdődik a neve, mint a sajátja. Tehát például egy Eszter hamarabb nyit egy Endre felé, egy Zsófi egy Zsolt felé. Nos, nekem még még sosem volt „a” betűs párom…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek