Egyéb kategória

Hajvágás vagy új szerelem? Kárpáti Rebeka exe Tóth Andit ölelgeti

Úgy tűnik Tóth Andi benevezett egy hajvágásra Kárpáti Rebeka exénél, Frohner Ferenc fodrásznál. Vagy ennél többről van szó?

vous - 2022.02.19.
Hajvágás vagy új szerelem? Kárpáti Rebeka exe Tóth Andit ölelgeti

Az énekesnő által feltöltött képek között van egy, amin elég közel vannak egymáshoz, szinte már az ölében ül a fodrásznak Tóth Andi. A találgatások egyből megindultak, amit végül Andi le is zárt egy csípősen megfogalmazott kommenttel.

Objektum doboz

“Mivel természetesen láttuk a cikkeket, mindenki nyugodjon le a picsába. Feri már több mint 2 éve a fodrászom és emellett egy nagyon kedves barátom. Tudom, hogy én mindenkivel IS együtt vagyok, de most légyszi hagyjatok már.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.