Egyéb kategória

Ők a legjobbak az ágyban? 3 csillagjegy, akik nem okoznak csalódást a hálószobában

Szögezzük le az elején, nem feltételezzük, hogy van olyan, aki horoszkóp alapján választana magának partnert, ettől függetlenül izgalmas utánajárni, mire számíthatunk az ágyban a kiszemeltünktől. Ehhez csak a csillagjegyét kell ismernünk!

vous - 2022.02.11.
Ők a legjobbak az ágyban? 3 csillagjegy, akik nem okoznak csalódást a hálószobában

Skorpió

Ha vad hancúrozásra vágysz, egy Skorpió nem fog csalódást okozni. A szenvedélyességét – ami a hétköznapokban hátrány is lehet – a hálószobában garantáltan előnyére fordítja. Fontos számára a változatosság, ő akar irányítani, és arra törekszik, hogy partnere élete élményeként könyvelje el a vele töltött éjszakát. Nem könnyű tartani a tempóját, de cserébe garantáltan megizzaszt, és nem, vele nem másfél perc egy menet

Add meg a Bikának, amire vágyik, nyújtsd el az élvezeteket!

Ha vad hancúrozásra vágysz, egy Skorpió nem fog csalódást okozni.
Forrás:
Pexels

Bika

A Bika makacs, határozott és spontán, simán benne van egy gyors menetben bárhol, bármikor. Attól nem kell tartanod, hogy unalmassá válnak az együttlétek, hedonista ember, aki szereti élvezni az életet, természetesen az ágyban is! Sok csókra és érzékiségre számíthatsz, ha vele gyűröd össze a lepedőt. Számára kiábrándító, ha néhány gyors puszi után egyből a lényegre térsz. Add meg neki, amire vágyik, nyújtsd el az élvezeteket!

 A Nyilas kísérletező kedvű, egyfajta játékként tekint az együttlétre.

A Nyilas kísérletező kedvű, egyfajta játékként tekint az együttlétre.
Forrás:
Pexels

Nyilas

A Nyilas izgalmasnak találja a vadászatot, a hódítást, számára unalmas, ha valakit túl könnyen megkap. Olyan mozdulatokat ismer, amelyekről még nem is hallottál, általában igencsak gyakorlott az ágyban. Kísérletező kedvű, egyfajta játékként tekint az együttlétre. Nyugodtan rábízhatod magadat, kreatív, kitartó és ügyes, mindent megtesz, hogy kielégítő élményben legyen részed. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.