Egyéb kategória

G.w.M exe reagált a rapper videójára, amiben bocsánatot kért tőle

Varga Márk nemrég egy hosszú, 12 perces videóban beszélt a körülöttük zajló drámáról, amire most az elhagyott feleség is reagált.

vous - 2022.02.05.
G.w.M exe reagált a rapper videójára, amiben bocsánatot kért tőle

A videóban, ami a “Béke” nevet kapta, a rapper megállapította, hogy ez így nem mehet tovább, változásra van szükség. Ha kell, szívesen leül a sértettekkel beszélgetni, a lényeg, hogy a gyerekek miatt legyen a helyzet békességben kezelve – írja az Origo.

gwm

Nagy a boldogság, bármennyire is támadják érte, ők kitartanak egymás mellett.
Forrás:
Instagram.com

Mondandójában arra is kitért, hogy belátása szerint, nem úgy viselkedett, ahogy kellett volna és ezért bocsánatot kért gyerekei anyjától:

"Voltak kirohanásaim kommentben, amiket megbántam. Ezúton is bocsánatot kérek tőled, Melanie! Nem így kell kezelni sem nekünk, sem az országnak. Ennél sokkal okosabbak vagyunk."

Melanie-t azonban nem hatotta meg ez a fajta bocsánatkérés, reagált is a hallottakra:

"A magyarázkodásról: a piszkos mosakszik, a tiszta nem"

– tette közzé az idézetet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.