Egyéb kategória

G.w.M exe reagált a rapper videójára, amiben bocsánatot kért tőle

Varga Márk nemrég egy hosszú, 12 perces videóban beszélt a körülöttük zajló drámáról, amire most az elhagyott feleség is reagált.

vous - 2022.02.05.
G.w.M exe reagált a rapper videójára, amiben bocsánatot kért tőle

A videóban, ami a “Béke” nevet kapta, a rapper megállapította, hogy ez így nem mehet tovább, változásra van szükség. Ha kell, szívesen leül a sértettekkel beszélgetni, a lényeg, hogy a gyerekek miatt legyen a helyzet békességben kezelve – írja az Origo.

gwm

Nagy a boldogság, bármennyire is támadják érte, ők kitartanak egymás mellett.
Forrás:
Instagram.com

Mondandójában arra is kitért, hogy belátása szerint, nem úgy viselkedett, ahogy kellett volna és ezért bocsánatot kért gyerekei anyjától:

"Voltak kirohanásaim kommentben, amiket megbántam. Ezúton is bocsánatot kérek tőled, Melanie! Nem így kell kezelni sem nekünk, sem az országnak. Ennél sokkal okosabbak vagyunk."

Melanie-t azonban nem hatotta meg ez a fajta bocsánatkérés, reagált is a hallottakra:

"A magyarázkodásról: a piszkos mosakszik, a tiszta nem"

– tette közzé az idézetet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.