Egyéb kategória

Sokan támadták a magyar énekesnőt, aki nős férfival volt együtt

Kritikából bőven jutott a NOX énekesnőjének, Péter Szabó Szilviának, aki Lilu YouTube-műsorának legújabb adásában őszintén mesélt megpróbáltatásairól.

vous - 2022.01.13.
Sokan támadták a magyar énekesnőt, aki nős férfival volt együtt

Az énekesnő 40. életévét tölti be idén és már 20 éve lesz, hogy színpadra lépett, szintén 2022-ben. Hosszú út van már mögötte, ami néha nagyon megviselte őt.

“Minél sikeresebbek voltunk, annál többen utáltak minket. Annál több volt a kritika, amit én annyira nehezen viseltem – főleg az Eurovízió környékén –, hogy le lettem tiltva a fórumok olvasgatásáról, mert befolyásolta a teljesítményemet a színpadon – árulta el Szilvi.

A kritikák folyamatosan megtalálták az énekesnőt, hol a zenekar eurovíziós szereplése, hol a menedzserével való kapcsolata miatt, aki akkoriban házas ember volt. 19 év után most már megtanulta kezelni a kritikákat, mi az, amit meg kell fogadnia és mi az, amivel nem kell törődnie.

Objektum doboz

(A Borsonline cikke itt olvasható)

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.