Egyéb kategória

Bugyiban mutatta meg elképesztő alakját a TV2 sztárja

Semmi felesleg sincs a sztáron!

vous - 2022.01.10.
Bugyiban mutatta meg elképesztő alakját a TV2 sztárja

A TV2 sztárja legutóbb a Totem című túlélő-realityben szerepelt, ahol mindenki felfigyelt különös szépségére. Ez azonban nem meglepő, hiszen Oczella Eszter 2016-ban a Miss World Hungary-n 2. helyezést ért el és a Miss Earth Hungary címet is megkapta.

Instagram oldalán az egészség és a sport igazi nagykövete! Most egy szexi, fehérneműs fotót osztott meg tökéletes alakjáról! Rajongói pedig nem győzik dícsérni!

“Hogy te mekkora példakép vagy”

“Eszti, gyönyörű amit elértél❤️”

“Mennyi munka van ebben a testben"

– írják a kommentelők.

A képet ITT nézhetitek meg.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.