Egyéb kategória

Kedvenc tévéműsoraink, amelyekért mindenki odavolt a 2000-es években

Szinte már elképzelni is nehéz egy olyan korszakot, amikor pontos időben le kellett ülnöd a készülék elé, hogy megnézhesd a kedvenc sorozatod. Pedig ez így volt, főleg a legnépszerűbb sorozatokkal, amelyekért ezrek rajongtak.

vous - 2021.12.24.
Kedvenc tévéműsoraink, amelyekért mindenki odavolt a 2000-es években

Mondjuk a hagyományos tévézés rendszere senkinek nem hiányzik, aki megízlelte a streamelés örömeit. Viszont, pontosan emiatt jó felemlegetni a régi kedvenceket, hiszen, ha olvasás közben feléled benned a régi szenvedély, akkor pár kattintással bármikor újranézheted mindegyiket!

 1. Jóbarátok

Jóbarátok

Jóbarátok
Forrás:
Jóbarátok / Friends

Jobb, ha most túlesünk ezen a társaságon, mert mindenki tudja miről van szó, viszont egy ilyen listáról lehagyni mégse lehet. Ez a sorozat – kis túlzással élve – műfajt teremtett, és világszerte volt hatással a popkultúrára. Ha nincs Jóbarátok, akkor nincs Így jártam anyátokkal, se Agymenők.

 2. Hetedik mennyország

Hetedik mennyország

Hetedik mennyország
Forrás:
Hetedik mennyország / 7th Heaven

A nagybetűs családi sorozat, ami egy egyesült államokbeli protestáns lelkész családjának a hétköznapjairól szól. Sok témát érintettek benne a generációk közti különbségektől kezdve, a felnőtté váláson és halálon át, a kábítószer függőségig. A legtöbb rész egy erkölcsi tanulsággal zárult, amit meggyőződésünk, hogy a Szomszédoktól loptak. Csak Jessica Biel soha nem nézett a részek végén farkasszemet kamerával, mint Ábel Anita.

3. Bűbájos boszorkák

Bűbájos boszorkák

Bűbájos boszorkák
Forrás:
Bűbájos boszorkák / Charmed

Három boszorkány családbarát, de néha súlyos kalandjairól szólt, ami a korai speciális effektusok mellett is működött. Valószínűleg a történetek és a konfliktusok sokszínűsége, a varázslás és démonleigázás izgalma, ami folyton visszahúzta a nézőket a képernyő elé.

4. Szívek szállodája

Szívek szállodája

Szívek szállodája
Forrás:
Szívek szállodája /Gilmore Girls

Igazi anya-lánya sorozat, ami a jól megírt párbeszédeivel és több generációnak is érdekes történeteivel tűnt ki a kétezres éves sorozatdömpingjében. Első nézésre könnyű azt hinni, hogy nem történik benne semmi, de sokaknak ez adta a varázsát, hogy szerethető karaktereknek a hihető mindennapjairól szólt.

Sófalvi Márton

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.