Egyéb kategória

Kedvenc tévéműsoraink, amelyekért mindenki odavolt a 2000-es években

Szinte már elképzelni is nehéz egy olyan korszakot, amikor pontos időben le kellett ülnöd a készülék elé, hogy megnézhesd a kedvenc sorozatod. Pedig ez így volt, főleg a legnépszerűbb sorozatokkal, amelyekért ezrek rajongtak.

vous - 2021.12.24.
Kedvenc tévéműsoraink, amelyekért mindenki odavolt a 2000-es években

Mondjuk a hagyományos tévézés rendszere senkinek nem hiányzik, aki megízlelte a streamelés örömeit. Viszont, pontosan emiatt jó felemlegetni a régi kedvenceket, hiszen, ha olvasás közben feléled benned a régi szenvedély, akkor pár kattintással bármikor újranézheted mindegyiket!

 1. Jóbarátok

Jóbarátok

Jóbarátok
Forrás:
Jóbarátok / Friends

Jobb, ha most túlesünk ezen a társaságon, mert mindenki tudja miről van szó, viszont egy ilyen listáról lehagyni mégse lehet. Ez a sorozat – kis túlzással élve – műfajt teremtett, és világszerte volt hatással a popkultúrára. Ha nincs Jóbarátok, akkor nincs Így jártam anyátokkal, se Agymenők.

 2. Hetedik mennyország

Hetedik mennyország

Hetedik mennyország
Forrás:
Hetedik mennyország / 7th Heaven

A nagybetűs családi sorozat, ami egy egyesült államokbeli protestáns lelkész családjának a hétköznapjairól szól. Sok témát érintettek benne a generációk közti különbségektől kezdve, a felnőtté váláson és halálon át, a kábítószer függőségig. A legtöbb rész egy erkölcsi tanulsággal zárult, amit meggyőződésünk, hogy a Szomszédoktól loptak. Csak Jessica Biel soha nem nézett a részek végén farkasszemet kamerával, mint Ábel Anita.

3. Bűbájos boszorkák

Bűbájos boszorkák

Bűbájos boszorkák
Forrás:
Bűbájos boszorkák / Charmed

Három boszorkány családbarát, de néha súlyos kalandjairól szólt, ami a korai speciális effektusok mellett is működött. Valószínűleg a történetek és a konfliktusok sokszínűsége, a varázslás és démonleigázás izgalma, ami folyton visszahúzta a nézőket a képernyő elé.

4. Szívek szállodája

Szívek szállodája

Szívek szállodája
Forrás:
Szívek szállodája /Gilmore Girls

Igazi anya-lánya sorozat, ami a jól megírt párbeszédeivel és több generációnak is érdekes történeteivel tűnt ki a kétezres éves sorozatdömpingjében. Első nézésre könnyű azt hinni, hogy nem történik benne semmi, de sokaknak ez adta a varázsát, hogy szerethető karaktereknek a hihető mindennapjairól szólt.

Sófalvi Márton

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.