Egyéb kategória

4 egyszerű megoldás, amivel feldobjátok az osztálytermeteket

A tinédzser éveid nagy részét a középiskolai osztálytermetekben fogod eltölteni. Ezért érdemes egyezségre jutni az osztálytársakkal, és a lehetőségeitekhez képest minél jobban feldobni, hogy otthonosabb legyen mindenki számára.

vous - 2021.11.29.
4 egyszerű megoldás, amivel feldobjátok az osztálytermeteket

Azt előre leszögezzük, hogy iskola válogatja, miket engednek meg az osztálytermeken belül. Tájékozódjatok előre, beszéljetek az osztályfőnökötökkel és az osztálytársaitokkal is, ne legyen vita abból, hogy miket vittetek be az osztályterembe. Illetve, még azt is fontos észben tartani, hogy osztálypénzből már ne nagyon vegyetek drága dolgokat, ha az utolsó években jártok.

Klasszikus mikrohullámú sütő

Bajnok kiegészítője minden osztályteremnek, elképesztő lehetőséget nyit meg az iskolában elfogyasztható ételek terén, ha van lehetőségetek egyet beszerezni, csináljátok. Ha kisebb a büdzsétek, már egy melegszendvicssütő is csodákra képes!

Hanyag vízforraló

A mikró kistestvére, kevésbé sokoldalú, de olyan teákat készíthettek majd vele, hogy az egész iskola csodálni fogja a közös teadélutánjaitokat. Csak senki ne égesse meg magát! (Pro tipp: bögrés leveseket is készíthettek a segítségével!)

Ha már úgyis sokat vagytok az iskolában, tegyétek otthonossá!

Ha már úgyis sokat vagytok az iskolában, tegyétek otthonossá!
Forrás:
Canva

Fejedelmi fotel

A menő osztálytermek elengedhetetlen kelléke a fotel, amiben mélyeket lehet süppedni. Ezt inkább olyanoktól szerezzétek be, akik amúgy is kidobnák, pénzt ne nagyon áldozzatok rá, annyit nem ér. A lomtalanításokról is beszerezhettek egyet, azzal is legyetek inkább óvatosak.

Motiváló képek, poszterek

Pár felemelő poszterrel minden nap felspanolhatjátok magatokat a témazárók előtt, hogy jobban menjenek azok. Elmehettek akár valamivel tartalmasabb irányba térképekkel, de azért ilyesmikkel csak óvatosan, nehogy megorroljon rá egy tanár, hogy puskázni akartok.

Sófalvi Márton

Ajánlott cikkek