Egyéb kategória

Az idei kedvenceink: a legjobb adventi kalendáriumok

Ha imádod a különböző karácsonyi barkácsolós projekteket megcsodálni vagy akár el is készíteni, akkor ez a gyűjtemény pont neked való. Ha megjön az ihlet, ne habozz elővenni a ragasztót.

vous - 2021.11.28.
Az idei kedvenceink: a legjobb adventi kalendáriumok

Azok közé tartozol, akik szívesen kézműveskednének időnként, de nem tartják magukat valami ügyesnek és türelmesnek? Akkor is érdemes lejjebb görgetned, mivel igyekeztünk különféle technikákkal és nehézségi fokkal rendelkező ötleteket összeszedni, hogy a lehető legtöbben részesülhessenek a karácsonyi hangulatból.

1. Indítsunk egyből egy combosabb feladattal. Lehet, hogy kezdő barkácsolóknak ezt még nem ajánlanánk, mert az biztos, hogy ehhez kell a türelem, bár a végeredmény nagyon látványos.

Objektum doboz

2. Ugyan az előzőhöz hasonlóan ez is inkább haladóknak való projekt, nem tudtuk kihagyni a listáról, annyira ötletes. Még forgatható is.

Objektum doboz

3. Végre egy egyszerűbb feladat, ebbe bárki belevághat anélkül, hogy attól tartana, idegösszeomlást kap a sok méregetéstől és ragasztgatástól. Kezdheted is gyűjteni a wc-papír gurigákat.

Objektum doboz

4. Ha a piros és a zöld helyett inkább a natúr színeket szeretitek, akkor ez a szintén nagyon egyszerű ötlet pont nektek való. Tipp: a faágra borostyán helyett egy kis LED égősort is tehettek. Sőt, ha faág sincs kéznél, egy natúr vállfával is elkészíthető.

Objektum doboz

5. A videó készítője szerint ez a projekt nem is olyan bonyolult, de vajon elhisszük neki? Az biztos, hogy nagyon jól néz ki! (Varrás helyett titokban lehet ragasztani is).

Objektum doboz

6. Ez a technika nagyon hasonlít az előző gurigásra, az alapötlet itt is kartonhengerekre épül, de a doboztető alkalmazásával karácsonyfa helyett hagyományosabb, téglatest formája van.

Objektum doboz

7. Zárásnak jöjjön egy igazán lenyűgöző kézműves darab, amit egyszerűen csak érdemes megcsodálni, hiszen az elkészítéséhez komoly patchwork tapasztalatra és egy varrógépre is szükség van.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek