Egyéb kategória

Akár Te is beköltözhetsz Carrie Bradshaw lakásába, így tudsz szállást foglalni hozzá

Sokak kedvence volt, és most készül a következő mozifilmjük, így újra rivaldafénybe kerülnek a Szex és New York sztárjai. A  hamarosan megjelenő " And Just Like That" című folytatás újra lázba hozza a rajongókat, nem is csoda ha Carrie Bradshaw otthona túrista célpontá vált. Azért van némi csavar a történetben.....

vous - 2021.11.07.
Akár Te is beköltözhetsz Carrie Bradshaw lakásába, így tudsz szállást foglalni hozzá

A szóban forgó Airbnb Bradshaw Upper East Side-i lakásának másolata, amelyben megtalálható egy epikus gardrób, tele jobbnál jobb dizájner ruhákkal, cipőkkel és kiegészítőkkel, amelyeket két szerencsés egy nem mindennapi fotózás keretében magára is ölthet.

sny2

Forrás:
youtube

Sarah Jessica Parker úgy fogalmazott, Carrie Bradshaw közel áll a szívéhez, így nagy öröm volt számára újra belecsöppenni a karakter világába. Úgy tudni, a színésznő segített az Airbnb megtervezésében, most pedig izgatottan várja azt, kik fognak belebújni Carrie bőrébe és cipőjébe.A szerencsések a rendhagyó Airbnb-t mindössze huszonhárom dollárért (kb. hétezer forintért)  bérelhetik majd ki,

Carrie Bradshaw lakását november 8-án, amerikai idő szerint délben lehet majd lefoglalni. A rajongók kétszer egy éjszakára, november 12-én, illetve november 13-án foglalhatják majd el a különleges szálláshelyet.

A vendégek maguk állják az útiköltségüket, de az általuk lefoglalt csomag tartalmaz majd egy virtuális üdvözlést Sarah Jessica Parkertől, egy, a karakter által nagyon kedvelt Cosmopolitan koktélt, egy reggelit Manhattanben és egy különleges fotózást is.

Ajánlott cikkek