Egyéb kategória

Love is in the air! – 3 randiprogram, amire még idén nyáron elmegyünk

A koronavírus-járványnak számos pozitív és negatív hozadéka volt a magánéletünkre nézve, különösen igaz ez a párkapcsolatok tekintetében. Soha nem látott szakításhullám és baby boom, így jellemezhetnénk röviden az elmúlt másfél évet. Most, hogy kiszabadultunk a négy fal közül, és élvezhetjük a nyarat, nincs más hátra, mint hogy felpezsdítsük a szerelmi életünket. Mindegy, hogy bimbózó románcról van szó, vagy már ti sem emlékeztek, mióta vagytok együtt, itt az ideje belevágni a randizásba!

vous - 2021.08.10.
Love is in the air! – 3 randiprogram, amire még idén nyáron elmegyünk

Jellemző, hogy szívünk választottja az ismerkedés első szakaszában még lelkesen szervezi a romantikus programokat, hogy levegyen minket a lábunkról, majd ahogy telik-múlik az idő, attól is elalélunk, ha eszébe jut, hogy levigye a szemetet, ne adj’ isten főz nekünk egy kávét.

De ki mondta, hogy mindig a fickók feladata randira vinni minket?

Ne várjunk rá, még kitalálják, mire vágyunk, ideje kézbe venni a dolgokat! Első lépésként küldd el a te Rómeódnak ezt a cikket!

Jönnek a Perseidák!

Az év leglátványosabb csillaghullása augusztus 12-e és 13-a éjjelén éri el a maximumát, de persze az ezt megelőző, valamint az utána következő éjszakákon is megfigyelhetjük a légkörünkben felizzó meteordarabokat. A Perseida-maximum környékén több mint harminc helyszínen várják majd amatőr csillagászok, csillagvizsgálók és egyesületek az érdeklődőket, de ha klasszikus randit szeretnétek kettesben, egy pokróc és egy üveg bor társaságában menjetek fel a Normafára vagy a Hármashatár-hegyre, a romantika garantált lesz!

Az év leglátványosabb csillaghullása, a Perseida augusztus 12-e és 13-a éjjelén éri el a maximumát

Az év leglátványosabb csillaghullása, a Perseida augusztus 12-e és 13-a éjjelén éri el a maximumát
Forrás:
pexels.com

Mintha a Grease-ben lennétek!

Számtalan amerikai filmben láthattuk, milyen menő randihelyszín az autós mozi, ami kicsit visszarepít minket az ’50-es, ’60-as évekbe. Persze, megkérdőjelezhető, hogy valójában a filmnézés, vagy a félhomályban való összebújás adta lehetőség a vonzóbb, de mindenesetre bakancslistás randiprogramként könyveljük el. A Lupa Drive-in Autósmoziban olyan filmeket nézhettek meg augusztusban, mint A nagy Lebowski, A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre vagy a Zöld könyv – Útmutató az élethez.

Tipp: Ha inkább egy kertmozit próbálnátok ki, a Budapest Garden, a Mammut Tető, a Budapest Kertmozi vagy például a Fellini Római Kultúrbisztró is jó választás, de idén nyáron minden szombaton ingyenes filmvetítésekkel vár a Hunyadi téri Kertmozi is!

SUPer evezés a Dunán!

Az elmúlt években robbant be igazán a SUP-őrület, ma már nem jöhetünk úgy haza a nyaralásból, hogy ne lőttünk volna egy SUP-on pózolós fotót az Instára. De ki mondta, hogy csak a Balatonon vagy az Adrián készülhet ilyen kép? Tudtad, hogy a Dunán is szerveznek SUP-túrákat? Ha nem csak romantikus, de izgalmas szabadtéri programra vágytok, nézzetek körül a SUP Budapest Facebook-oldalán!

Tudtad, hogy a Dunán is szerveznek SUP-túrákat?

Tudtad, hogy a Dunán is szerveznek SUP-túrákat?
Forrás:
pixabay.com

Nektek hol volt a legjobb randitok Budapesten?

Ajánlott cikkek