Egyéb kategória

13 ablak, amin Neked is ki kell pillantanod

Még csak 6 hete, hogy létrejött a Facebookon a View from my window (Kilátás az ablakomból) nevű oldal, de máris 2,2 millió követője van.

Az oldal célja, hogy a koronavírus miatt világszerte otthon maradt embereket a sorsközösségben összekapcsolja. Mindenki megmutathatja, mit lát a környezetében, ha kinéz az ablakon.

vous - 2020.07.31.
13 ablak, amin Neked is ki kell pillantanod

Az ötlet egyszerű, de zseniális: a képek nézegetésével Te magad is kinézhetsz egy ablakon, mintha éppen Nizzában, Arizonában, Új-Zélandon vagy akár Hawaii szigetén lennél. Ez talán egy kicsit kárpótol a bezártságért, közben meg az ember hódolhat egyik nagy szenvedélyének: a kíváncsiságnak. Imádunk bekukkantani más emberek életébe, hasonlítgatunk, na meg persze kicsit azért irigykedünk is néha 😀

Látogass el velünk néhány otthonba, nézzünk ki együtt az ablakon! 

Galéria

Galéria
Forrás:
canva.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.