Egyéb kategória

Így él a börtönben a Született feleségek színésznője

A Született feleségek-ből ismert Felicity Huffman épp 14 napos börtönbüntetését tölti, azt is tudjuk, hogy milyen körülmények között. Ötkor kell kelnie, és csak hétvégenként látogathatják, de mivel tölti a napjait?

vous - 2019.10.21.
Így él a börtönben a Született feleségek színésznője

Felicity Huffmant a pénzbüntetés mellett 14 nap letöltendő börtönre ítélte a bíróság, amiért megvesztegetett egy egyetemi tisztviselőt, hogy hamisítsa meg a lánya felvételi eredményeit.

Többek között az Entertainment Weekly is írt arról, hogy milyen az élet a börtönben, ahová került, vagyis a kaliforniai Dublin női börtönében, ahol nagyjából 1200, kevésbé veszélyes elítéltet tartanak fogva. A házirend szerint a raboknak hajnali ötkor kell kelniük, és este kilencre kell visszatérniük a cellájukba, az udvart 6.30 és 20.30 között használhatják. Reggelire 5.30 és 6.15 között van lehetőség, az ebédjüket 10.45 és dél között ehetik meg, vacsorázni pedig már 16 óra után lehet.

Objektum doboz

Az udvaron kosárlabdázni és röplabdázni is lehet más sportok mellett, és mindenki részt vehet egy kézműves projektben is, rajzolhat, hímezhet, origamizhat. Emellett engedélyezett a zenehallgatás is, a rokonok azonban csak szombaton és vasárnap nyolc és kettő között látogathatják az elítélteket – írja az Origo.

Ajánlott cikkek