Egyéb kategória

Így él a börtönben a Született feleségek színésznője

A Született feleségek-ből ismert Felicity Huffman épp 14 napos börtönbüntetését tölti, azt is tudjuk, hogy milyen körülmények között. Ötkor kell kelnie, és csak hétvégenként látogathatják, de mivel tölti a napjait?

vous - 2019.10.21.
Így él a börtönben a Született feleségek színésznője

Felicity Huffmant a pénzbüntetés mellett 14 nap letöltendő börtönre ítélte a bíróság, amiért megvesztegetett egy egyetemi tisztviselőt, hogy hamisítsa meg a lánya felvételi eredményeit.

Többek között az Entertainment Weekly is írt arról, hogy milyen az élet a börtönben, ahová került, vagyis a kaliforniai Dublin női börtönében, ahol nagyjából 1200, kevésbé veszélyes elítéltet tartanak fogva. A házirend szerint a raboknak hajnali ötkor kell kelniük, és este kilencre kell visszatérniük a cellájukba, az udvart 6.30 és 20.30 között használhatják. Reggelire 5.30 és 6.15 között van lehetőség, az ebédjüket 10.45 és dél között ehetik meg, vacsorázni pedig már 16 óra után lehet.

Objektum doboz

Az udvaron kosárlabdázni és röplabdázni is lehet más sportok mellett, és mindenki részt vehet egy kézműves projektben is, rajzolhat, hímezhet, origamizhat. Emellett engedélyezett a zenehallgatás is, a rokonok azonban csak szombaton és vasárnap nyolc és kettő között látogathatják az elítélteket – írja az Origo.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.