Egyéb kategória

Érintés – zöld út a másik szívéhez

Pár évvel ezelőtt talán eszembe se jutott volna ilyen jellegű megközelítés. A szeretet, az érzelmek, az érintés környezetünkre gyakorolt hatását eszembe se jutott volna vizsgálni.

vous - 2019.10.09.
Érintés – zöld út a másik szívéhez

Miért is tettem volna, én is, ahogy olyan sokan mások, tárgyak bűvöletében éltem. Újabb ruha, bizsu vagy ezüst. Sminkcuccok, táskák. Olcsó és nem olcsó darabok.

Kacatok.

Ha azt írom, ma már szinte semmit nem jelentenek számomra a felhalmozott tárgyak, talán nem hiszitek el. Én se merem ezt még nagy mellénnyel kijelenteni, hiszen birtoklom azokat. Nem éltem (még) át azok hiányát, de erős még bennem az egyszervolt gyerek vágyakozásának érzése…. amikor semmim se volt és vágyakoztam erősen, hogy legyen. Legyen nekem is, mint másnak. Sőt több.
Legyek erősebb, tehetős, sőt gazdag.

shopping-2181584_960_720

shopping-2181584_960_720
Forrás:
Pixabay

Nem lettem, de a kacatok megszerezhetőek lettek számomra is. Birtoklom, de örömmel már nem tölt el birtoklásuk, viselésük.

Valamikor egy éve új útra léptem, akkor indítottam el egy blogot, ami a takarékosságról szól. Szeretem írni azt is, mert visszafelé is hat, nem írhatok olyat, amit nem képviselhetek tapasztalatból, hitelesen, hát inkább nem csábulok el (nagyon, vagy semennyire). Takarékoskodom. Nem fogyasztok. Nem halmozok.

Nem vagyok példaértékű megmondóember, nem is az a célom, ha az íráskényszeremmel csak annyit érek el, hogy önmagam korlátozom, akkor már sikert értem el. Tegye ezt mindenki, sok milliárd ember és megmenekül a FÖLD.

A takarékosság mellett azért szívbéli meggyőződésem, hogy nem kell valódi örömökről lemondani, de törekszem azokra, amelyek gyengédek a környezettel. Amelyek nem vesznek el semmit. Csak és kizárólag adnak, gazdagítanak, építenek.

Ilyen az ÉRINTÉS.

Pár hete részt vettem egy Acces bars tanfolyamon. , amely az érintéssel dolgozik. Nincs csoda, ne higgyetek soha senkinek, aki CSODÁT árul, de az emberi érintésben rejlő erő, a szeretet áramoltatása, a görcsök kisimogatása teljesen egyértelmű ennél a módszernél is – bár ennél sokkal több. De ha csak annyival ajánlom a módszert, hogy adhatsz-kaphatsz egy szuper fejmasszázst – már tettem valamit azért, hogy közelebb kerülj azokhoz, akiket szeretsz.

A cikk folytatását az ÉRINTŐ oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.