Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a legéletrevalóbb!

Nektek is van olyan ismerősötök, aki nem ismer lehetetlent? Minden szembe jövő akadályt leküzd és sosem adja fel? Akkor nagy valószínűleg rajta lesz ezen a listán. Derítsétek ki!

vous - 2019.09.30.
Ez a három csillagjegy a legéletrevalóbb!

Szűz

Talán egy kicsit meglepő, de  a Szűzek a legszorgalmasabb és legkitartóbb csillagjegyek közé tartoznak. A "feladni" szó nem szerepel a szótárukban és éjjel-nappal dolgoznak azért, hogy sikeresek legyenek.

Kos

A Kos csillagjegyben születettek mindig fejjel rohannak a falnak céljaik elérésének érdekében. Mindig találnak megoldást a problémaikra és akármekkorát is esnek, mindig a talpukra érkeznek!

Bak

A Bakok rendkívűl önfejűek és mindig pontosan tisztában vannak vele, hogy mi a céljuk és hogy érhetnék el ezeket a dolgokat. Azonban vigyázni kell velük és nem érdemes az útjukba állni, ha valamit elhatároztak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.