Egyéb kategória

Még mindig a tojás a rekorder az instán?

Lassan, de határozottan bandukolunk az év vége felé, és ugyan messze még a január, az ideire jól emlékezünk. Számunkra továbbra is kérdés, mit üzen a tény, hogy egy egyszerű, hétköznapi tojás több lájkot kapott január elején az instán, mint Kylie Jenner. Miért? 

vous - 2019.09.25.
Még mindig a tojás a rekorder az instán?

Oké, tudjuk, a feltöltő SZÁNDÉKOSAN azzal a céllal posztolta a fotót, hogy a tojás legyőzze Kylei Jennert. Ezt a szándékát meg is üzente a közönségnek, vagyis eleve bevonta a folyamatba mindazokat, akik valamilyen véleménnyel voltak a celebről. Mindazok, akiknek nem tetszett Kylie Jenner népszerűsége, vagy csak nem értették, miért a sok rajongó egy valódi értékeket nem igazán felmutató celeb oldalán- a tojás melletti szívecskével fejezték ki ellenvéleményüket. A mai napi állás szerint közel 54 millióan.

Objektum doboz

Vagyis az egyértelműen kiderült, hogy többen idegenkednek a talmi dicsőségű celebtől, mint amennyian rajonganak érte és a fotón lehetett volna bármi a tojás helyett, akár egy kavics vagy falevél is.

Mások talán csak azért nyomtak egy szívet, mert bulinak tartották, egy zseniális fricskának a tojásos trollkodást.

Ti hogy látjátok ezt?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.