Egyéb kategória

Jöhet a tél – íme a „legszelídebb” formájú szánkó

A Red Dot Award: Design Concept verseny legmagasabb, „Best of the Best” díját nyerte el Miklósi Ádám magyar formatervező Slē szánkóterve. 

vous - 2019.09.28.
Jöhet a tél – íme a „legszelídebb” formájú szánkó

Az 1954-ben alapított, világhírű Red DotAward: Design Concept versenyen idén 48 országból4218-an pályáztak. Miklósi Ádám magyar formatervező Slē szánkóterve a legmagasabb, “Best of theBest” díjat nyerte.

 Slē szánkóterv, Miklósi Ádám formatervező munkája

Slē szánkóterv, Miklósi Ádám formatervező munkája
Forrás:
well.hu

„A hajlított rétegelt lemezből készült Slēszakít a tradicionális, mindannyiunk fejében élő szánkó képével. Az anyaghasználat és az esztétika szempontjából egyaránt innovatív termék a skandináv bútorokra jellemző letisztult és minőségi megjelenést ötvözi a rétegelt lemez olyan kiváló fizikai tulajdonságaival, mint akopásállóság, nedvességgel szembeni kiváló tűrőképesség és rugalmasság. Agyerek és felnőtt használatraegyaránt alkalmas szánkóa visszafelé döntött ülőlapnak köszönhetően kényelmes és biztonságos, a kettős íves konstrukció pedig az oldal és keresztirányban fellépő erők csökkentését teszi lehetővé egy stabil, de ugyanakkor rugalmas szerkezetként” – mutatta be díjnyertes tervezését Miklósi Ádám, a POIZO startup társalapító-tulajdonosa.

Miklósi_Ádám, formatervező

Miklósi_Ádám, formatervező
Forrás:
well.hu

A szuper eredmény mellé fontos infó, hogy ismét nyitva az inkubátorprogram

A Start it @K&H inkubátorba október 3-ig várják az innovatív ötlettel és nagy fejlődési potenciállal rendelkező startupok jelentkezését a https://www.startitkh.hu/oldalon, iparági korlátozás nélkül.A program során a résztvevő startupok 0-24 órás térítésmentes irodahasználat, 20 000 dolláros Google-felhőszolgáltatás és hatékony mentori segítség mellett fejlődhetnek.

Ajánlott cikkek