Egyéb kategória

Jöhet a tél – íme a „legszelídebb” formájú szánkó

A Red Dot Award: Design Concept verseny legmagasabb, „Best of the Best” díját nyerte el Miklósi Ádám magyar formatervező Slē szánkóterve. 

vous - 2019.09.28.
Jöhet a tél – íme a „legszelídebb” formájú szánkó

Az 1954-ben alapított, világhírű Red DotAward: Design Concept versenyen idén 48 országból4218-an pályáztak. Miklósi Ádám magyar formatervező Slē szánkóterve a legmagasabb, “Best of theBest” díjat nyerte.

 Slē szánkóterv, Miklósi Ádám formatervező munkája

Slē szánkóterv, Miklósi Ádám formatervező munkája
Forrás:
well.hu

„A hajlított rétegelt lemezből készült Slēszakít a tradicionális, mindannyiunk fejében élő szánkó képével. Az anyaghasználat és az esztétika szempontjából egyaránt innovatív termék a skandináv bútorokra jellemző letisztult és minőségi megjelenést ötvözi a rétegelt lemez olyan kiváló fizikai tulajdonságaival, mint akopásállóság, nedvességgel szembeni kiváló tűrőképesség és rugalmasság. Agyerek és felnőtt használatraegyaránt alkalmas szánkóa visszafelé döntött ülőlapnak köszönhetően kényelmes és biztonságos, a kettős íves konstrukció pedig az oldal és keresztirányban fellépő erők csökkentését teszi lehetővé egy stabil, de ugyanakkor rugalmas szerkezetként” – mutatta be díjnyertes tervezését Miklósi Ádám, a POIZO startup társalapító-tulajdonosa.

Miklósi_Ádám, formatervező

Miklósi_Ádám, formatervező
Forrás:
well.hu

A szuper eredmény mellé fontos infó, hogy ismét nyitva az inkubátorprogram

A Start it @K&H inkubátorba október 3-ig várják az innovatív ötlettel és nagy fejlődési potenciállal rendelkező startupok jelentkezését a https://www.startitkh.hu/oldalon, iparági korlátozás nélkül.A program során a résztvevő startupok 0-24 órás térítésmentes irodahasználat, 20 000 dolláros Google-felhőszolgáltatás és hatékony mentori segítség mellett fejlődhetnek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.