Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a legszelídebb mind közül

Sokan szeretnénk olyan szelíden létezni, olyan szelíd és gyengéd módon megoldani a konfliktusokat, ahogy ezt ez a három csillagjegy teszi.

vous - 2019.09.28.
Ez a három csillagjegy a legszelídebb mind közül

Halak

Soha nem keresik a bajt, de ha a baj megtalálja őket, akkor is megpróbálnak kisiklani előle. Nem akaszkodnak össze, nem akarják, hogy nekik legyen igazuk. Békére törekszenek tiszta szívből. Ha mégis elkerülhetetlen a konfliktus felvállalása, akkor szelíd szavakkal tompítják a feszültséget.

Ikrek

Nem kenyerük a veszekedés, szeretik ha harmónia veszi körbe őket, hiszen alapvetően társas lények, nem szeretnek egyedül élni. Így nem csoda, hogy az együtt létezés igénye megtanította nekik, hogy csakis szelíden szabad megoldani a problémákat.

Nyilas

Bár tüzes és vad jegyként ismerjük őket, azt el kell ismerni, hogy a Nyilas jegyű emberek tudnak szelíden viselkedni, ha a másik fél képes ezt az oldalát erősíteni benne. De ehhez egy szintén szelíd és türelmes félre van szükség. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.