Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem birtokolja párját

Sokszor azt veszítjük el, amit és akit görcsösen szorítunk. Ismeritek, ha markoljátok a homokot, az kihullik a marokból, de ha alátartjátok a kezeteket, úgy EMELITEK fel, ha óvjátok, véditek, de nem szorítjátok, akkor megmarad. Ez a három csillagjegy talán tudja ezt.

vous - 2019.09.23.
Ez a három csillagjegy nem birtokolja párját

Bak

Figyelemmel kíséri kedvese útját, de eszébe se jut birtokolni őt. Háttérben marad akkor is, ha társa fényben ragyog, a háttérből támogat, véd és megtart, de nem köt gúzsba. Egy Bak jegyű nővel élni maga a teljes szabadság.

Halak

Ahogy a Halak jegyű ember se tudna "szerelmi rabságban" élni, úgy megadja a másiknak is a választás szabadságát. Ha őt választja a kedves, akkor boldog, de nem tart vissza senkit, aki menni akar. Egyébként is szereti a LAZA, kevés kötéssel járó kapcsolatokat.

Oroszlán

Méltóságán aluli lenne a féltékenykedés, vagy a görcsös ragaszkodás. Ha azonban a másik kifelé kacsingat, akkor kinyitja előtte az ajtót, mert a kettős játszmákat nem viseli el. Amíg azonban tiszta a helyzet, akkor korlátok sincsenek. A hűségen és tiszteleten belül BÁRMIT megtehet a társ.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.