Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a frappáns megoldások nagymestere

Az élet kihívásai miatt sokan csak bosszankodunk és a régi, talán nem is annyira működő módszerekkel akarjuk azokat megoldani. Ez a három csillagjegy azonban frappáns módon kezeli a nehéz helyzeteket.

vous - 2019.09.19.
Ez a három csillagjegy a frappáns megoldások nagymestere

Kos

A kihívások örömet jelentenek számára – nem csoda, a Kos kalandra született. Zseniális, meghökkentő módszerei nem váltanak ki MINDIG osztatlan sikert a környezetében, de azt mindenki elismeri, hogy egy Kos számára nincs lehetetlen: képes egy parafadugóból is házat építeni. Sokszor éli meg a Kos azt a helyzetet, hogy eleinte sültbolndnak nézik, aztán leutánozzák megoldásait.

Szűz

Finomabb módszerekkel ugyan, de az okos – új megoldások irányába hajlanak a Szüzek. Jobban átgondolják, mint a Kosok a "mit mivel hogyan" kérdését, de nem hagyják másra  a feladat megoldását.

Mérleg

A legkevésbé térnek el a szokott módszerektől, de annyira mégis, hogy valami egészen új dolog születik abból, ahogy döntenek. Egy csipetnyi változtatás itt, egy hajszálnyi ott és máris meglepték környezetüket azzal, hogy megoldották a lehetetlent. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.