Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem uralja a másik embert soha

Sokan hisszük azt, hogy minden ember egyenlő, és szeretnénk, ha ezt mindenki így érezné. Ez a három csillagjegy a legdemokratikusabb jegy mind közül, ők aztán tényleg így élnek.
 

vous - 2019.09.15.
Ez a három csillagjegy nem uralja a másik embert soha

Kos

A saját szabadságáért is nagy erőkkel küzd és mások érdekében is síkra száll. Azonnal ugrik, ha igazságtalanságot lát és akár tetszik a környezetének, akár nem, akár a saját kárára is helyre teszi a dolgokat.

Szűz

Magánéletében és a munkahelyén is szabadon kommunikál az emberek közötti egyenlőségről, így is viselkedik. Felemeli az elesetteket, megvigasztalja azt, akinek vigaszra van szüksége, és nem nézi a másik ember társadalmi helyzetét.

Nyilas

Soha nem nyom el senkit, de azt se tűri, hogy őt nyomják el. Szabad, egyenlő, igazságos – ő csak így tud szárnyalni. Ha netalántán nem önálló vállalkozóként dolgozik, hanem munkahelyre kényszeríti az élet, akkor viszont csak olyan struktúrában tud dolgozni, ahol a kollégák nem egymás fölött, hanem egymás mellett dolgoznak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.