Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy jól kezeli a váratlan fordulatokat

Jöhet olyan esemény az életünkbe, amely nem feltétlenül volt bekalkulálva. Igazából nem fér be a mindennapokba, de nekünk mégis szembe kell nézni azzal, sőt a legtöbb esetben be kell építeni azt. Ez a három csillagjegy rugalmasan kezeli a váratlan fordulatokat.

vous - 2019.09.03.
Ez a három csillagjegy jól kezeli a váratlan fordulatokat

Kos

Az egyetlen csillagjegy, amely még kedveli is, ha hirtelen jön egy csavar, hiszen ellensége a monotónia. Akkor érzi elemében magát, ha kihívással találkozik, ha meg kell oldania valami olyan feladatot, amely rajta kívül mindenki másnak megoldhatatlannak tűnik. Azonnal turbóra kapcsol az agya és minden mást háttérbe tol. Ne legyenek kétségeink: a Kosok a legjobbat hozzák ki a váratlan helyzetekből.

Rák

Csupa érzelem és érzékenység a Rák, és ezzel az érzelem dús attitűddel fordul  a váratlan fordulatok felé is. Tiszta szívvel néz rá az aktuális helyzetre. Kiiktatja a negatív gondolatokat, a dühöt és a félelmet is- azt keresi, hogyan lehetne minden fél számára elfogadhatóvá tenni a dolgokat, hogyan lehetne úgy besimogatni az saját életébe az új dolgokat, hogy az jót eredményezzen.

Szűz

A Szűz szenzációs kommunikációs képessége saját magán is beválik. Jön valami új, egy olyan fordulat, ami nem annyira jó? A Szűz képes önmagának is megmagyarázni, miért is lehet azért a dolog elfogadható, még akkor is, ha az első pillanatban sokkoló.

Ajánlott cikkek