Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy teljesít a legjobban az iskolában

A gyerekeink ilyenek is meg olyanok is. Van, aki szorgalmas, van, aki néha szorgalmas, és olyan gyerkőc is akad, aki nem tudja, nem is akarja felvenni a tempót – más ritmus szerint működik. És persze vannak azok a gyerekek, akik illeszkednek és teljesítenek a felnőttek elvárásai szerint.

vous - 2021.08.22.
Ez a három csillagjegy teljesít a legjobban az iskolában

Halak

Gyerekként is, felnőttként is igyekeznek az adott keretek között maradni – legalábbis látszólag betartják a követelményeket. Igyekvőek és tényleg szorgalmasak, ám ha van mód egy kis lazításra, akkor elsurrannak az elvárások mellett. Ettől függetlenül iskolai teljesítményük a legtöbbször kiemelkedően jó és ezt fürge észjárásuknak, érzékenységüknek köszönhetik, valamint segíti őket az is, hogy RÁÉREZNEK a pedagógusok aktuális hangulatára, tudják mikor kell háttérbe húzódni,  mikor lehet villantani egy-egy mondattal, ami aztán lenyűgözi a tanárokat.

Bika

A Bika jegyű emberek már gyerekkorban is rendkívül megbízhatóak és szorgalmasak – ahogy a Bika nőknek rendszerint ragyog az otthona, olyan szép rendben van MINDIG a Bika gyerekek táskája, tolltartója, leckéje. Mert a Bika jegyű gyerekek nem szeretnek felkészületlenül érkezni az iskolába, ahhoz túlságosan fontos a szüleik, a felnőttek elismerése. Mindehhez azonban kell a szülők támogatása is. Gondosan csomagolt tízórai nélkül el nem indulnának, és igénylik a szülők figyelő szemét a délutáni leckeírásnál.

Nyilas

Nem pedánsak a Nyilasok és a felkészülés is sokszor elmarad, mégis a Nyilas gyerekek rendkívüli képességgel rendelkeznek ahhoz, hogy kivágják magukat akkor is, ha csak kósza emlékeik vannak az előző óráról. Kommunikációs készségük lenyűgöző és hihetetlenül bátrak. Néha még blöffölnek is: jelentkeznek akkor is, ha nem tudják a kérdésekre a választ, így ugyanis az a kép alakul ki róluk- hogy aktívabbak a többieknél. Ugyanakkor jószívűek, sokat segítenek társaiknak, ezért nem csak jó eredményeik vannak az intézményben, de sok barátjuk is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.