Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy teljesít a legjobban az iskolában

A gyerekeink ilyenek is meg olyanok is. Van, aki szorgalmas, van, aki néha szorgalmas, és olyan gyerkőc is akad, aki nem tudja, nem is akarja felvenni a tempót – más ritmus szerint működik. És persze vannak azok a gyerekek, akik illeszkednek és teljesítenek a felnőttek elvárásai szerint.

vous - 2021.08.22.
Ez a három csillagjegy teljesít a legjobban az iskolában

Halak

Gyerekként is, felnőttként is igyekeznek az adott keretek között maradni – legalábbis látszólag betartják a követelményeket. Igyekvőek és tényleg szorgalmasak, ám ha van mód egy kis lazításra, akkor elsurrannak az elvárások mellett. Ettől függetlenül iskolai teljesítményük a legtöbbször kiemelkedően jó és ezt fürge észjárásuknak, érzékenységüknek köszönhetik, valamint segíti őket az is, hogy RÁÉREZNEK a pedagógusok aktuális hangulatára, tudják mikor kell háttérbe húzódni,  mikor lehet villantani egy-egy mondattal, ami aztán lenyűgözi a tanárokat.

Bika

A Bika jegyű emberek már gyerekkorban is rendkívül megbízhatóak és szorgalmasak – ahogy a Bika nőknek rendszerint ragyog az otthona, olyan szép rendben van MINDIG a Bika gyerekek táskája, tolltartója, leckéje. Mert a Bika jegyű gyerekek nem szeretnek felkészületlenül érkezni az iskolába, ahhoz túlságosan fontos a szüleik, a felnőttek elismerése. Mindehhez azonban kell a szülők támogatása is. Gondosan csomagolt tízórai nélkül el nem indulnának, és igénylik a szülők figyelő szemét a délutáni leckeírásnál.

Nyilas

Nem pedánsak a Nyilasok és a felkészülés is sokszor elmarad, mégis a Nyilas gyerekek rendkívüli képességgel rendelkeznek ahhoz, hogy kivágják magukat akkor is, ha csak kósza emlékeik vannak az előző óráról. Kommunikációs készségük lenyűgöző és hihetetlenül bátrak. Néha még blöffölnek is: jelentkeznek akkor is, ha nem tudják a kérdésekre a választ, így ugyanis az a kép alakul ki róluk- hogy aktívabbak a többieknél. Ugyanakkor jószívűek, sokat segítenek társaiknak, ezért nem csak jó eredményeik vannak az intézményben, de sok barátjuk is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.