Egyéb kategória

A szalmakalap trendi és zöld

Hajlamosak vagyunk elfeledkezni az igazán természetes alapanyagokról - készítésük módja, a módszerek sem ismertek már annyira, pedig régen számos tárgy készült például a gabona szalmájából. Táskák, mindennapos használati tárgyak. Fejfedők is. Szalmakalap például, ami nem csak hazánkban, vagy Európában, de a világ gabonatermő vidékein régen és ma is trendi. Ráadásul a környezetvédelem elsőrangú alapanyag a szalma - hiszen éppen annyira tartós, amennyire kell. Nem tart ki egy életen keresztül, de foszlása egészséges és a maradványokat felszippantja, feldolgozza a természet, ahogy a növénytermesztés más ajándékait is, a rizs szalmáját, a pálmaháncsot vagy levelet is.

vous - 2019.08.20.
A szalmakalap trendi és zöld
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.