Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy imád reflektorfényben lenni

Amíg a legtöbb ember kerüli a felhajtást és szeret észrevétlen maradni, ezek a csillagjegyek azt bírják, ha mindenki rájuk figyel.

vous - 2021.10.01.
Ez a három csillagjegy imád reflektorfényben lenni

Kos

Hiába, a tüzes jegyek egyik legizgágább képviselőke a Kos, akkor elégedett és akkor érzi igazán elemében magát, ha nem bújik meg a tömegben. A hangját is gyakran hallatja, és nem jön zavarba , ha sokan figyelnek rá. Bátorsága idegenek között is szembetűnő.

Oroszlán

Bátorsága már gyerekkorban lenyűgöző, az Oroszlán jegyű gyerekek azok, akik kiállnak az osztály elé szavalni, ők jelentkeznek a legtöbbször, és felnőttként se csökken a vágyuk a szereplésre.

Nyilas

Nem tehet róla, akkor szép az élet számára, ha központban lehet. Egyszerűen kivívja magának a figyelmet – persze sokszor azért, mert annyira jófej. A Nyilsa jegyű emberek a legszórakoztatóbb partnerek mind közül. Sok humorista, színész kerül ki a csillagjegy szülöttei közül.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.