Egyéb kategória

100 éves lett Bálint György!

A ma is példamutatóan aktív Bálint gazda végig dolgozta az életét - a természet szeretete, a munka becsülete mellett érdemes talán azt az olthatatlan életörömöt, derűt, az újrakezdés képességét is eltanulni tőle, amely jellemzi, amely végigkíséri az úton. Éltesse az Isten sokáig erőben, egészségben Bálint Gazdát!

vous - 2019.07.28.
100 éves lett Bálint György!

Édesapjától tanulta a munkához, az élethez való hozzáállást, kora gyerekkora óta felelősséggel dolgozott. A sors többször is kihúzta a lába alól a földet, de mindig hagyott annyi MAGOT, hogy újra és újra tudott új életet kezdeni. Ha van valaki, akire szívesen tekintünk példaként, akkor az Bálint Gazda, aki életerejével, csillogó derűjével megmutatja, hogyan lehet a természettel összhangban, azt nem kizsákmányolva, de szoros közelségben, SZÉPEN élni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.