Egyéb kategória

100 éves lett Bálint György!

A ma is példamutatóan aktív Bálint gazda végig dolgozta az életét - a természet szeretete, a munka becsülete mellett érdemes talán azt az olthatatlan életörömöt, derűt, az újrakezdés képességét is eltanulni tőle, amely jellemzi, amely végigkíséri az úton. Éltesse az Isten sokáig erőben, egészségben Bálint Gazdát!

vous - 2019.07.28.
100 éves lett Bálint György!

Édesapjától tanulta a munkához, az élethez való hozzáállást, kora gyerekkora óta felelősséggel dolgozott. A sors többször is kihúzta a lába alól a földet, de mindig hagyott annyi MAGOT, hogy újra és újra tudott új életet kezdeni. Ha van valaki, akire szívesen tekintünk példaként, akkor az Bálint Gazda, aki életerejével, csillogó derűjével megmutatja, hogyan lehet a természettel összhangban, azt nem kizsákmányolva, de szoros közelségben, SZÉPEN élni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.