Egyéb kategória

Vadvirágok pompáznak a Kensington palota mellett

Katalin és Vilmos otthona, a Kensington palota hosszú ideje a Brit Királyi család tagjainak otthona, Diana is a palota falai között lakott. Pár éve, Katalin és Vilmos beköltözése (előtt) miatt nagyjából négy millió forintnak megfelelő összegből "újították" fel. 

vous - 2019.07.10.
Vadvirágok pompáznak a Kensington palota mellett

A szárny, amelyben jelenleg Vilmos lakik családjával, gyönyörű "emlékeket" őriz Dianáról, a falait ugyanis Diana festményei alapján dekorálták.

Ám most nem a palota belső tereit szeretnénk megmutatni nektek, hanem a palota melletti területet, ahol a legszebb nyarat varázsolják elénk és a palota lakói elé a vadvirágok.

Pipacs és szarkaláb minden mennyiségben:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.