Egyéb kategória

A nagy kakaós csiga teszt – többet elárul rólad, mint gondolnád az, ahogy eszel

Te hogy eszed a kakaós csigát? Hogy eszi a párod, a tesód, az anyukád? Van különbség? És mi a helyzet más finomsággal, például a jégkrémmel? Válaszd ki a rád jellemző fogyasztási módokat, majd add össze a pontszámokat és nézz szembe a valósággal.

vous - 2019.07.01.
A nagy kakaós csiga teszt – többet elárul rólad, mint gondolnád az, ahogy eszel

Kakaóscsiga

 1. Azonnal kiemeled és megeszed a közepét. (4)
 2. A széléről kezded és centinként tépkedve haladsz komótosan a közepe felé. (1)
 3. Kistányérra rakod és felszeled, akár egy tortát. (2)
 4. Harapod akár a vajas kenyeret. (3)
Kakaós csiga

Kakaós csiga
Forrás:
Mya Schmidt

Jégkrém

 1. Beleharapsz, akár egy csokiba. (4)
 2. A csokival NEM borított résznél kezdesz, a pálca mellett és onnan haladsz felfelé.(2)
 3. Addig nyalogatod a tetejét, amíg el nem olvad a csoki rajta. (3)
 4. Végig harapdálod az oldalát. (1)

Táblás csoki

 1. Harapod és kész (4)
 2. Csak addig szeded le a csomagolást, amíg eszel belőle (2)
 3. Vízszintes csíkokra töröd (3)
 4. Kockánként töröd (1)

ELEMZÉS:

10-12 pont

Igazán vagány, belevaló csaj vagy, olyan aki nem tétovázik egy percet sem. Imádod az életet, tudsz szívből nevetni, nehezen hoznak ki a nehézségek a sodrodból, de az első vagy, aki ugrik, ha valakinek segíteni kell.

6-9 pont

Mielőtt fontos dolgokban döntenél komótosan fontolóra veszed a lehetőségeket, nem kapkodsz el semmit, de nem is várakoztatsz meg senkit feleslegesen. Szereted kielemezni a helyzeteket és óvatosan bánsz a szavakkal. Biztonsági játékos vagy, de ettől nem válsz ellenszenvessé, sőt.

4-8 pont

Szereted lassan és minden érzékszervedet felhasználva kiélvezi az élet nyújtotta örömöket. Megfontolt és óvatos vagy, lassan haladsz előre a ranglétrán is, de ez téged egy pillanatig se zavar, mert amit a fejedbe veszel, az úgy is lesz. Tudod, hogy van időd kivárni, amíg a jó dolgok megtörténnek veled.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.