Egyéb kategória

Végre! Megérkezett az ehető evőeszköz

Amerikában 40 milliárd, Indiában körülbelül 120 milliárd darab műanyag evőeszközt használnak és dobnak a szemétbe évente. ÉVENTE. Egy indiai cég vezetője, De Narayana Peesapaty, a Bakey's alapítója és igazgatója egy környezetbarát verzióval állt elő. Íme itt az ehető kanál. 

vous - 2019.06.22.
Végre! Megérkezett az ehető evőeszköz

Az evőeszközök alapanyaga gabona, túlnyomórészt köles. Ez ugyanis az a gabonaféle, amely a legkevésbé terheli a vízkészletet. Mert ez is nagyon  fontos szempont az ehető (vagy elfogyasztás nélkül pár nap alatt lebomló) evőeszköz gyártása során.

Mi örömmel üdvözöljük a lebomló, elfogyasztható kanalakat:) ha az egyedileg csomagolt (és úgy akár 3 évig is eltartható) evőeszközök csomagolása NEM műanyag. A képről számunkra nem derült ki. Mindenestre jó tudni, hogy natúr, édes és fűszeres formában is rendelhető.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.