Egyéb kategória

Extrém nyári izzadás – így kerülheted el a kínos perceket

Rém kellemetlen, főleg ha emberek közé kell menned és már a gondolattól is izzadsz, hogy megérzik majd mások testszagod.

vous - 2019.06.18.
Extrém nyári izzadás – így kerülheted el a kínos perceket

Mit tehetsz ellene?

  • Válaszd meg okosan a ruházatodat, használj TERMÉSZETES alapanyagú ruhákat, nagyon vékony pamut, len vagy akár selyem-pamut keveréket.
  • Ha a hónaljban izzadás a para, akkor ne vegyél fel csak hónaljban szabott, esetleg pántos ruhát, felsőt. Amennyiben valamilyen alkalom megkívánja, akkor egy vékony, válladra terített selyemkendővel illendővé varázsolhatod a megjelenésed.
Izzadás nélkül

Izzadás nélkül
Forrás:
pixabay
  • Nagy melegben ne fogyassz alkoholt és kerüld az erős fűszereket is – ezek ugyanis fokozzák az izzadásra való hajlamot.
  • Kerüld a cukros üdítőket is, cserébe igyál SOK, tiszta vizet. Az izzadás csökkentésének egyik módja ugyanis a szervezet vízháztartásánál az EGYENSÚLY beállítása.
  • Mindig töröld szárazra tusolás után a hajlatokat és csak utána használj természetes összetevőkből álló hónalj stiftet.
  • A teafaolaj csodákra képes! Hihetetlenül erős antibakteriális hatása van, és ugyan NEM csökkenti az izzadást, cserébe elpusztítja a verítékes bőrt kedvelő, a nyirkos közegben rekord sebességgel szaporodó, a kellemetlen szagokért FELELŐS baktériumokat. Szóval naponta akár többször töröld meg a hónaljad egy nedves, egy cseppnyi teafaolajjal megbolondított papírzsepivel, vagy simán az ujjaiddal – a vattakorongot, vattát meg egy életre felejtsd el. Ahogy a műszálas ruhadarabokat is.
Ajánlott cikkek