Egyéb kategória

Máris érkezik a John Wick 4?

Keanu Reeves 2014-ben bújt először John Wick bőrébe és a film hatalmas sikert aratott. A harmadik részt a napokban kezdték el vetíteni a mozivásznakon és rekord magas nézettségett hozott a produkció.

vous - 2019.05.25.
Máris érkezik a John Wick 4?

Igaz azonban, hogy  a mozikban még be sem fejezték a harmadik rész vetítését, de mindenki nagy örömére már be is jelentették, hogy érkezik a negyedik rész.

Keanu Reeves

Keanu Reeves
Forrás:
Instagram

Úgy hírlik, hogy a forgatás előkészületei már el is kezdődtek és olyan személyek fogják erősíteni a színészek táborát, mint Halle Berry és Asia Kate Dillon. A hírek szerint a John Wick négyet 2021 májusában kezdik majd el vetíteni a mozikban. 

Keanu

Keanu
Forrás:
Instagram

Egy biztos csajok Keanu Reeves-ből sosem lehet elég! 
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.