Egyéb kategória

Meghan hercegnét megfigyelik – ez bizony a sors fintora

Meghan Markle rengetegszer bebizonyította már, hogy nem hajlandó követni a királyi család hagyományait és emiatt nem egyszer keveredett már összetűzésbe magával  a királynővel is. De most úgy néz ki csúnyán megüthetik a bokájukat Harry herceggel az ilyen kihágások miatt! Hiába hát a legmenőbb frigy és a végtelen gazdagság, a pompa és a hírnév.... ha ezek ára az uralkodóház szabályaihoz való kellemetlen alkalmazkodás.

vous - 2019.05.21.
Meghan hercegnét megfigyelik – ez bizony a sors fintora

A királyi család egy roppant hierarchikus rendszeren alapuló az évek során tökéletes működésre kifejlesztett gépezet, amelybe nem fér bele olyan zavaró tényező, amely több évtizedes hagyományokat sért meg.

Meghan Markle

Meghan Markle
Forrás:
instagram.com

Pedig Meghan Markle hajlamos szembemenni a család hagyományaival, így történt páldául akkor is , amikor világra hozta kisfiát és nem mutatta meg a kórház előtt a nagyközönségnek, mint előtte Diana vagy éppen Katalin hercegné. De egyszer mindennek el jön az ideje és úgy tűnik az Angol előkelőségek most unták meg a hercegnő kihágásait, ugyanis mostantól Meghan és Harry minden lépését követni fogják és figyelmeztették a hercegnőt, hogy jobb lesz ha elfogadja a rendszert és a szabályokat.

 
Ajjaj vajon milyen retorziók várnak a hercegi párra, amennyiben Meghan nem hajlanó elfogadni ezeket a feltételeket? 

Ajánlott cikkek