Egyéb kategória

Meghan hercegnét megfigyelik – ez bizony a sors fintora

Meghan Markle rengetegszer bebizonyította már, hogy nem hajlandó követni a királyi család hagyományait és emiatt nem egyszer keveredett már összetűzésbe magával  a királynővel is. De most úgy néz ki csúnyán megüthetik a bokájukat Harry herceggel az ilyen kihágások miatt! Hiába hát a legmenőbb frigy és a végtelen gazdagság, a pompa és a hírnév.... ha ezek ára az uralkodóház szabályaihoz való kellemetlen alkalmazkodás.

vous - 2019.05.21.
Meghan hercegnét megfigyelik – ez bizony a sors fintora

A királyi család egy roppant hierarchikus rendszeren alapuló az évek során tökéletes működésre kifejlesztett gépezet, amelybe nem fér bele olyan zavaró tényező, amely több évtizedes hagyományokat sért meg.

Meghan Markle

Meghan Markle
Forrás:
instagram.com

Pedig Meghan Markle hajlamos szembemenni a család hagyományaival, így történt páldául akkor is , amikor világra hozta kisfiát és nem mutatta meg a kórház előtt a nagyközönségnek, mint előtte Diana vagy éppen Katalin hercegné. De egyszer mindennek el jön az ideje és úgy tűnik az Angol előkelőségek most unták meg a hercegnő kihágásait, ugyanis mostantól Meghan és Harry minden lépését követni fogják és figyelmeztették a hercegnőt, hogy jobb lesz ha elfogadja a rendszert és a szabályokat.

 
Ajjaj vajon milyen retorziók várnak a hercegi párra, amennyiben Meghan nem hajlanó elfogadni ezeket a feltételeket? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.