Egyéb kategória

Billie Eilish kitálalt

A 17 éves énekesnő igazán egyedi stílust képvisel zenéjében, de egyedisége az élet más területein is megmutatkozik, mint például az öltözködésében. Ti is elgondolkoztatok már rajta, hogy mi lehet az oka annak, hogy a fiatal tehetség folyton hatalmas, bő cuccokat hord? Máris lerántjuk a leplet a titokról.
 

vous - 2019.05.20.
Billie Eilish kitálalt

Eilish nagyjából egy éve robbant be a köztudatba, lenyügöző hangjával rengeteg embert magával ragadott, bár még mindig sokan vannak, akik nem tudják ki ő, de ennek ellenére egy- két számát már biztosan ti is hallottátok.

Objektum doboz

Billie nem régiben a Calvin Klein egyik reklámfilmjében szerepelt. A kis reklámfilm az "I speak my truth" névre hallgat, ami magyarul annyit tesz, hogy "az én igazságom". Billie a filmben azt mondja, hogy: "Soha nem akarom, hogy a világ mindent tudjon rólam, mármint úgy értem, hogy ez az oka annak, hogy nagy, bő ruhákat hordok. Senkinek sem lehet véleménye a testemről, mert még nem látták,hogy mi van a ruhák alatt. Senki sem mondhat olyanokat, hogy túl vékony vagy éppen túl dagi vagyok és azt sem hogy lapos vagy nagy a fenekem, mert fogalmuk sincs az igazságról."

Objektum doboz

Igazán érdekes, hogy egy ilyen fiatal lány így gondolkodik a saját testéről.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.