Egyéb kategória

Megszületett Meghan Markle és Harry herceg gyermeke

Tavaly októberben értesülhettetek róla, hogy Sussex hercegnője és hercege, Meghan és Harry királyi bébit várnak. Az egész világ végig izgulta a hercegnő terhességét és találgattak, hogy pontosan mikor érkezik majd a királyi család legkisebb tagja. A baba május hatodikán reggel öt óra huszonhat perckor jött a világra az egész UK örömére.
 

vous - 2019.05.06.
Megszületett Meghan Markle és Harry herceg gyermeke

A baba nemét és nevét a terhesség egész időtartama alatt sikerült titokban tartani, azonban ma reggel az erre a célra létrehozott Instagram oldalon közzétették, hogy a párnak kisfia született.

Objektum doboz

Az instagram profilt sussexroyal néven találjátok meg a közösségi oldalon, itt fognak további információkat megosztani a bébiről. A herceg és a hercegnő egyenlőre annyit árult el a babáról, hogy 3200 grammal született és hogy teljesen egészséges, továbbá köszönetet mondtak mindenkinek, aki osztozik örömükben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!