Egyéb kategória

Tűz, Víz, Föld, Levegő-Ilyen smink illik a különböző elemű csillagjegyekhez

Bizonyára ti is tudjátok, hogy a tizenkét csillagjegy, négy elembe tartozik, tehát lehet valaki Tűz, Víz, Föld vagy Levegő elemű, ezekbe az elemekbe tartozó jegyek általában valamilyen mértékben hasonlóságokat képesek felmutatni egymás személyiségében. Most sorra vesszük, hogy ezekhez az elemekhez milyen smink illik a leginkább. Már mutatjuk is!
 

vous - 2019.05.03.
Tűz, Víz, Föld, Levegő-Ilyen smink illik a különböző elemű csillagjegyekhez

Tűz elemű jegyek-Füstös szemek

Ide tartozik a Kos az Oroszlán és a Nyilas. A tűz elemű jegyek a pezsgést és a szenvedélyt kedvelik és cseppet sem szokták vissza fogni magukat, ha öltözködésről vagy sminkről van szó, ezért hozzájuk a vad füstös szem vagy az erősen kihangsúlyozott száj passzol a legjobban.

cosmetics-1063134_1920 (1)

cosmetics-1063134_1920 (1)
Forrás:
pixabay

Víz elemű jegyek-Jeges tekintet

Ebbe az elembe a Rák a Skorpió és a Halak jegy szülöttei tartoznak. Bár ők sem tartoznak a visszafogott csillagjegyek közé, mégis kevésbé hivalkodóak, mint a tűz jegyű elemek, ők az elegáns ragyogást kedvelik. Nekik érdemesebb a szemüket hangsúlyossá tenni tusvonallal és nagy szempillákkal.

smink

smink
Forrás:
depositphotos

Föld elemű jegyek-Meleg barna smink

Ide tartoznak a Bak a Szűz és a Bika jegy szülöttei, akik felelőségteljesek és két lábbal állnak a földön. Számukra a barna szemsmink és a kontúrozott arc áll a legjobban.

brown makeup

brown makeup
Forrás:
instagram.com

Levegő elemű jegyek-Naturális smink

Ebbe az elembe a Vízöntő az Ikrek és a Mérleg jegy szülöttei tartoznak, akiknek a légiesen könnyed natúr smink áll a legjobban. Egy kis szempillaspirál itt egy kis szájfény ott és máris gyönyörűen tündökölnek.

lipgloss

lipgloss
Forrás:
Instagram

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.