Egyéb kategória

Sztárok akik nem öregszenek

Ti is sokszor megfigyeltétek már, hogy megnéztek egy sorozatot, ahol van tíz évad, de néhány szereplő semmilyen változáson nem megy át a hosszú évek során? Most elhoztunk nektek néhány hírességet, akiken úgy tűnik nem fog az idő vasfoga. Máris mutatjuk!
 

vous - 2019.05.03.
Sztárok akik nem öregszenek

Gwen Stefani

Objektum doboz

Gwen Stefani amerikai énekesnő, dalszövegíró. Napjainkban már saját divatkollekcióval rendelkezik és most kapaszkodjatok meg, 49 éves. Ugye ti sem mondanátok meg róla?

Jennifer Lopez

Objektum doboz

JLo Puerto Ricó-i énekesnő, színésznő és divattervező júliusban ünnepli ötvenedik születésnapját, bár ezt képei alapján egészen biztosan nem mondanánk meg róla.

Sofia Vergara

Objektum doboz

A kolumbiai szépség szintén júliusban ünnepli születésnapját, most fogja betölteni negyvenhetedik életévét, Sofia színéskedéssel és modellkedéssel foglalkozik és egyszerűen hihetetlenül jól tartja magát.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.