Egyéb kategória

Maisie Williams a Trónok Harca sztárja kiakasztotta a nézőket

Áprilisban elstartolt a Trónok Harca nyolcadik és egyben utolsó évada, amelyből két részt már magatokénak is tudhattok.
 

vous - 2019.04.29.
Maisie Williams a Trónok Harca sztárja kiakasztotta a nézőket

A második rész egy igazán érzelmes epizód, amelyben szemtanúi lehetünk hatalmas karakter fejlődéseknek amik most váltak igazán szembetünővé, ilyen momentuma volt Maisie Williams-Arya első erotikus jelenetének a képernyőn.

Maisie Williams

Maisie Williams
Forrás:
Instagram

 Bár a sorozat bővelkedik az erőszakos és erotikus jelenetekben a rajongókból mégis felháborodást váltott ki a jelenet, amelynek hangot is adtak a Twitteren.

Sokan írták, hogy rákerestek hány éves is valójában a színésznő és arra is hogy a karaktere mennyi idős a sorozatban, nos a válasz a kérdésre az, hogy Arya 18 éves, Williams pedig 22, tehát a jelenetben valójában semmi felháborító nincs, ennek ellenére sokan nem tudnak másképp tekinteni a karakterre, mint a Stark ház legkisebb szófogadatlan, kardforgató cserfes kislányára.
Sophie Turner a sorozat Sansája közzösségi oldalán fejezte ki Maisie számára, hogy milyen izgatott a jelenettel kapcsolatban, a két sztár a valóéletben is nagyon szoros barátságot ápol egymással.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.