Egyéb kategória

Ezek a csillagjegyek a legfantáziadúsabb szeretők

Tüzesek, ötletesek és mindig készek az ölelésre.

vous - 2019.04.25.
Ezek a csillagjegyek a legfantáziadúsabb szeretők

Kos

Szerelmi étvágya óriási, kalandkereső és ezernyi szexi ötlet birtokosa. Egy Kos mellett nem lehet unatkozni, az ágyban sem. Ugyanakkor éppen kalandkereső kedvük miatt nem biztos, hogy egyetlen ágyban kamatoztatják csupán irigylésre méltó szexuális leleményességüket. Nem árt a körmükre nézni.

Oroszlán

Azt tudjuk, hogy szexi teljesítménye kiemelkedő, ám nem csak "erős" az ágyban, de képzelőereje is elismerése méltó. Időről időre olyan trükköket mutat be, amin csak csodálkozni lehet…. hol is tanulta.

Szűz

A szende Szűz nem is olyan szende a szexben. Sőt. Imádja a szerepjátékokat, szeret kibújni a kislányos szerepkörből, hiszen a Szűznek van vad, buja, kéjsóvár oldala is. Ha szerencséd van, meg is mutatja neked.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.