Egyéb kategória

Erre a három csillagjegyre számíthatsz igazán, ha baj van

Érdemes számon tartani ismerőseid, barátaid születésnapját, csillagjegyét, még szükséged lehet erre az infóra, ha bajba kerülsz.

vous - 2019.04.08.
Erre a három csillagjegyre számíthatsz igazán, ha baj van

Kos

Amilyen hebrencs, széllelbélelt és vad, olyan nagylelkű tud lenni a KOS, aki nemcsak önmagáért, de akár ismeretlenekért is képes kiállni. Biztos lehetsz benne, hogy ha gondod van, ha segítségre van szükséged, ha támogatás kell, akkor a KOS jegyű ismerőseid nem hagynak cserben.

Oroszlán

Lustának tűnik és imádja, ha körberajongják, de baj esetén az első lesz, aki kinyújtja feléd a kezét, aki megtart, aki segít. Segítsége nemes lélekből fakad, soha nem hánytorgatja majd fel, nem igényel miatta alázatot, hálát.

Vízöntő

Az egyik legmelegebb szívű csillagjegy a VÍZÖNTŐ, aki képes mások érdekeit és igényeit maga elé helyezni. Ha hozzá fordulsz panasszal, egészen biztos, hogy meghallgat és lehetőségeit is meghaladva kihúz a bajból

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.