Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet hétfőre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.04.08.
Vous – Angyali üzenet hétfőre

Munka: Bizonyára te is észrevetted, mennyire könnyű a munka az olyan kollégák társaságában, akik hibáidat kedvességgel, gyengeségeidet szánalommal szemlélik. Az olyan kollégák, akiknek megesik másokon a szívük – rajtad is – azok mellett a legkeményebb munka is éterkönnyűvé válik, mert tudod, hogy nem ítélnek meg. Hogy szánalommal, szeretettel fordulnak feléd és mások felé. Az angyalok azt üzenik, hogy végy példát róluk. Teljen meg szánalommal a szíved.

Szerelem: Szánalomból nem tartunk fenn, nem is indítunk kapcsolatot. Szánalomból nem épülhet szerelem. DE kapcsolaton belül, a kedves, gyengéd, szánalommal teli odafigyelés, amikor látjuk, mikor fáradt a társunk, mikor kell neki csend, simogatás vagy gyengéd gesztusok és szavak…. az elengedhetetlen viselkedés. Használd okosan a szánalmat.

Napodat segítő növény: FŰSZERNÖVÉNYEK CSOKORBAN.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.