Egyéb kategória

Katalin hercegné titkos kertje

Katalin hercegnéről magabiztosan kijelenthető, hogy szereti a gyerekeket (és a virágokat is), tehát rossz ember nem lehet. EZT egészen biztosan tudjuk róla, a gyerekekkel való kapcsolata őszinte. Gyengéd gesztusokat és vidám pillanatokat kapnak lencsevégre, amelyekben nincs póz, nincs megjátszás. Pillanatok, amikben egyértelműen elfelejti, hogy hercegné...... Mutatunk egy ilyen igazi, játékos kedvű képet. Szerintünk a kép címe: BÚJÓCSKA A TITKOS KERTBEN.

vous - 2019.04.03.
Katalin hercegné titkos kertje
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.